Szülők! Ti hogyan reagálnátok rá, ha a gyereketek elétek állna azzal hogy ő nem bináris/non binary? (Vagy bármilyen furcsa nemet mond)
"Jól van fiam, edd tovább a vacsorát."
De most vicc nélkül. A fejem megfájdul ettől a gender baromságtól. Én támogatom a melegeket és alapvetően a transzszexuálisokkal sincs bajom. De ami manapság megy, az már tényleg a legalja. Mikor ilyeneket olvasok vagy látok, hogy kis taknyok bohócnak öltözve arról beszélnek hogy 40-50-60 meg mit tudom én hány nem létezik és ők még ebből sem tudnak választani, akkor azért elgondolkodom merre is tart a világ. Ezek számomra egy szinten vannak a lapos föld hívőkkel, az oltásellenes agyhalottakkal meg az egyéb ilyen szektás nyomorultakkal.
Azért aki ez a téma után kicsit jobban utána néz az tudhatná hogy pl Indonéziában baromi régóta 5 nemet különböztetnek meg :) vagy Indiában a kasztrált férfiak
Tehát ez nem egy új keletű dolog ahogy azt sokan fröcsögik a médiából tanult intelligens emberek. Le lehet pontozni.
Teljes mértékben egyetértek a 11.-kel.
Én alapból elég elfogadónak tartom magam, nincs bajom a melegekkel, a transzszexuálisokkal sem, de ez már túlzás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!