Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikor még kisbaba, egekig...

Mikor még kisbaba, egekig imádják, de ha felnő akkor semmi. Miért?

Figyelt kérdés

ugy ertem hogy megszuletik a baba, akkor anyuka elete ertelme szemefenye, de ha mar tinedzserkorba lep akkor egy heves vita utan kepes kirakni otthonrol,elzavarja,kitagadja vagy mert esetleg meleg stb. Ez annyira szomoru hogy vannak ilyen szulok. Vita alatt nem ertek morbid dolgot pl egy nezetelteres vagy felreertes. Olyan "cuki kiskutya vagy hazaviszlek/megnottel mar nem kellesz" beutest erzek ebben.

(Nyilvan ez nem igaz mindenkire)

2018. aug. 31. 15:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%

"Én a kisbabát sem imádom, meg magasztalo, épp ellenkezőleg, idegesít."

Itt saját gyerekről van szó. Ha a sajátod idegesítene, akkor komoly baj lenne veled.

2018. aug. 31. 20:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Mert a baba csak gügyög azért cuki.. Nincs önnálo agya.. Én 15 éve jöttem el otthonrol,nem bántam meg saját családom van és nem pénzért vállaltunk gyerekeket meg azért h a képűnkre formáljuk őket.
2018. aug. 31. 23:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Kisbaba kb olyan, mint egy kisállat. El kell látnod a szükségleteit, cserébe szeret. De nem érdekli, hogy ki vagy, csak az, hogy ki legyenek elégítve az igényei. Nem tud rólad semmit.

Ahogy nő a gyerek, úgy lesz egyre jobban saját véleménye, úgy lesz a szemében a szülő egyre kevésbé isten, és egyre inkább ember. Meglátja a hibáidat, amiket te mondjuk pont lenézel benne, felismeri a következetlenségedet, pl mondod neki, hogy ne igyon, te meg mindennap felciccented a sörikédet.

Nagyon könnyű szeretni valakit, akinek zéró elvárásai vannak felénk. Annál nehezebb szeretni valakit, akivel különbözünk, akinek őszinteséggel, hitelességgel tartozunk.

2018. szept. 1. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!