Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mondjam el, s ha igen, hogyan...

Mondjam el, s ha igen, hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés

A mai nap elmentem találkozni egy sráccal.Anyukámnak nagyon szimpatikus volt,tűkön ült,hogy hazaérjek és meséljek.Azonban a srác nem jött el.Ez engem nyilvàn lehúzott hangulatban,eléggé.Azonban...Mostanában rengeteg problémája volt lelkileg és fizikailag is Édesanyámnak.S tudom,ha megmondom hogy nem jött el,akkor szomorú lesz Ő is és sajnálni fog.Nem akartam most a jobb kedvéz elrontani.Szóval azt mondtam Neki,hogy volt a srác és minden okés volt.

De sose szoktam Anyànak hazudni és most picit lelkiismeretfurdalásom van.

Ha meg ezt elmondom,még nagyobb fájdalmat okozok.Mit tanácsoltok?

2018. aug. 28. 23:06
 1/5 anonim válasza:
100%
Legyél vele oszinte. Hosszu tavon csak rosszabb lesz, ha kerdezgeti, higy talalkoztok - e meg stb. A legjobb az ha elmondod neki es hozzateszed, hogy ne aggodjon ez miatt mert teged egyaltalan nem erdekel es majd lesz mas. En ezt tennem a helyedben. Mert nyilvan sajnalod meg minden, de alapbol nem erdemel meg egy olyan srac aki el sem megy a talalkozora. Es akkor anyukad se fogja annyira sajnalni, ha latja rajtad, hogy annyira nem nem erdekel a dolog.
2018. aug. 28. 23:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mondd el neki,hogy igazából nem ment el a srác,és csak azért nem mondtad meg nekk először,mert örültél,hogy ilyen boldog volt..Ebből nem lehet semmi baj.
2018. aug. 28. 23:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Anya, a srác egy farok volt, jobb is, hogy nem jött el. Ennyi, kb :)
2018. aug. 29. 10:41
 4/5 anonim ***** válasza:
"Anya, ma rájöttem valamire: két féle férfi van. Az egyik fajta a jelenlétével ajándékoz meg, a másik a szabadságommal. Ma egy utóbbi fajtára bukkantam. Jártál már így?" És dumcsi közben innék anyámmal egy kakaót/fehérbort, amit szeret.
2018. aug. 29. 18:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Másnap este elmondtam Neki.

Azt mondta tiszta hülyeség volt, hogy ezzel stresszeltem Magam feleslegesen, és hogy látta, hogy valami nincs rendben.

Utolsó mondata az volt: "Ha tudok hol lakik, megyek megverem"

XDDD

2018. szept. 1. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!