Van esélyem arra hogy hozzám kerüljön a fiam?
6 éves, 11 éve vagyunk házasok. A feleségemnek nincs munkája semmi bevétele úgy 8 éve.
Nem akar dolgozni, iszik már, netezik pasizik. A gyereket elhanyagolja arra sem képes, hogy egy kenyeret adjon neki. Nem mos nem főz ha én nem csinálom semmi sem lenne itthon. Kedves anyósom tömi a gyerek fejét, hogy apától kérjen pénzt, most az új kedvence ha anyát szereti nem kell oviba menni.
Nincs már közös kasszánk sem mert netről rendelget dolgokat, elszór mindent ami a kezébe kerül.
Ismerek olyan nőt, aki nem ment el dolgozni, bár a férje nagyon sokszor kérte.
Az én anyám meg saját magától ivott, senki sem kényszerítette rá, nem is kerültem hozzá, bár nem is küzdött értem. Igen, van esélyed.
11!
Nagyon sokszor kérte? Egyszer kellett volna, utána meg beadni a valopert
"8 évig miért nem zavart, hogy nincs bevétele?"
Van az úgy, hogy egyszer csak betelik a pohár. Ha fél év után kezdte volna zavarni, akkor meg biztos azt írnád, hogy "lehetnél együttérzőbb is azzal, aki nem talál munkát" meg "ennyi ideig nem bírod eltartani a párod?"
"Amúgy van neki: családipótlék, plusz majd a tartásdíj"
Ez ugye mindkettő a gyerekre fordítandó, vagyis technikailag a gyerek kapja, nem a szülő bevétele. Amúgy is röhejes azzal érvelni, hogy "igaz, hogy az apának van bevétele, de az anyának is lesz, ha az apa meg az állam ad neki".
Én szurkolok, hogy ettől a lusta alkesz nőtől elkerüljön a gyerek, mert rossz példát mutatna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!