Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van esélyem arra hogy hozzám...

Van esélyem arra hogy hozzám kerüljön a fiam?

Figyelt kérdés

6 éves, 11 éve vagyunk házasok. A feleségemnek nincs munkája semmi bevétele úgy 8 éve.

Nem akar dolgozni, iszik már, netezik pasizik. A gyereket elhanyagolja arra sem képes, hogy egy kenyeret adjon neki. Nem mos nem főz ha én nem csinálom semmi sem lenne itthon. Kedves anyósom tömi a gyerek fejét, hogy apától kérjen pénzt, most az új kedvence ha anyát szereti nem kell oviba menni.

Nincs már közös kasszánk sem mert netről rendelget dolgokat, elszór mindent ami a kezébe kerül.

2018. aug. 25. 22:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%
Ha a valóságot írod, akkor talán érdemes értelmes választ adni, de így nem...
2018. aug. 25. 22:57
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
Kihez kötődik a gyerek. Akár milyen a szülő. Vele vagy? hozod-viszed ovi/suli? vagy este haza esel irány a TV?
2018. aug. 25. 22:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez valóban így van, akkor esélyes, hogy hozzád kerül. Persze környezettanulmány, stb.
2018. aug. 25. 23:01
 4/13 HaEv ***** válasza:
33%

Kedves Kérdező!

Mindeközben te mit csinálsz?

Az hogy egy 6 éves gyerek mellett 8 éve nincs bevétele, az nem igaz! A gyerek születése után alanyi jogon is kapta a juttatásokat.

Ha a feleséged már pasizik a gyerek és melletted, meg iszik, arról tehetsz te is!

Ezért lenne érdekes, hogy te mindeközben mit csinálsz!

2018. aug. 25. 23:27
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
Ha megoldott az anya lakhatása, akkor kicsi az esély rá. 6 éveshez, ha nem tudtok megegyezni, pszichológust rendelnek ki. Az lesz a fő szempont, hogy a gyerek mit akar. Ha nem fognak éhen halni és az utcára kerülni (pl szülők segìtik), akkor az anyának ítél a bíró.
2018. aug. 25. 23:52
 6/13 anonim ***** válasza:
94%

Hogy ez a HaEv mekkora kancsó. Miért a férjet hibáztatod a nő alkoholizmusáért?

Fordított esetben a nőt tennéd felelőssé? Nem? Gondoltam.

2018. aug. 26. 06:48
 7/13 anonim ***** válasza:
97%

Persze, hogy van esélyed. De nem úgy, hogy anyukát szidod, hanem hogy bebizonyítod, hogy a gyerek hozzád kötődik jobban, nálad van jobb helye. A gyereket is meg fogják kérdezni. 6 évesen nyilván nem dönthet még, de meghallgatják és szakértő vélemény is lesz.

Mindenképp keress egy jó ügyvédet. Amúgy anyuka akarja egyáltalán, hogy nála legyen a gyerek?

2018. aug. 26. 08:16
 8/13 anonim ***** válasza:
97%
Ha igaz, nem reménytelen. Én anno megkaptam a gyerekeimet, igaz annyiból szerencsém volt, egyszer enyhén piásan jött tárgyalásra. És érdekes mód a tartásdíjról egész más véleménye lett. Na de nem is amiatt váltam el, megoldottam saját erőből.
2018. aug. 26. 08:17
 9/13 anonim ***** válasza:
17%
8 évig miért nem zavart, hogy nincs bevétele? Amúgy van neki: családipótlék, plusz majd a tartásdíj. 6 evésen miért nem iskolás? Az óvod a meg kötelező, úgyhogy mennie kell.
2018. aug. 26. 08:48
 10/13 anonim ***** válasza:
82%
Keress fel egy ügyvédet és add be a válópert (gyermekelhelyezési pert). Próbáljátok bebizonyítani hogy alkalmatlan az anyaságra.
2018. aug. 26. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!