Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális, ha egy 6...

Mennyire normális, ha egy 6 éves gyereket még etetnek a szülei?

Figyelt kérdés
Ül a laptop előtt, mondja hogy ÁÁÁ ,és a szájába teszik az ételt. Engem iszonyatosan felidegesít, idén megy iskolába, szerintem nagyon nem normális, és hiába szólok érte.

2018. aug. 22. 13:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az oviban is etették? Mert a suliban nem fogják se etetni, se öltöztetni. Egyáltalán nem normális akkor se ha amúgy tud enni csak nem hajlandó annyi időre sem felállni a géptől míg ezt megteszi.
2018. aug. 22. 18:08
 12/18 anonim ***** válasza:
26%

Nem lehet hogy azért kínlódik ezzel az anya mert különben nem vacsorázik a gyerek?

Gondolom nem bírja elnézni hogy éhen feküdjön le, más ötlete nincs.

De nekem van

Segíts akkor te az öcséden. Vedd rá hogy egyen.

2018. aug. 22. 20:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Erről egy volt osztálytársam jutott eszembe, akinek alsóban még az anyukája tűrte be a pulcsiját vagy pólóját. Ha meg ugye tanítási időben az anyja nem volt ott, akkor minket, az osztálytársait kért meg erre. :D
2018. aug. 22. 20:59
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Magyar szülő szeret és nevel= tablet es tarsai..
2018. aug. 23. 02:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Anyósom szerint teljesen normális az unokával ezt csinálni, mert jajj szegény különben nem eszik, hát most mit csináljon?

Szülőként nem normális, és egy kanál vízbe bele tudnám ilyenkor fojtani.

2018. aug. 23. 11:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Beteg dolog.
2018. aug. 24. 12:57
 17/18 anonim válasza:

Szerintem, ha legközelebb ilyet meglátsz, verd jól tarkón az öcsédet, így a kaját is kiköpi, és a laptopot is lefejeli, dupla haszon, egy életre meg fogja tanulni, hogy ne etessék a laptop előtt.

Remélem tudtam segíteni.

2018. aug. 25. 16:17
 18/18 anonim válasza:

Nem értem, hogy mi ezzel a baj.

Mi is szoktuk egymást etetni a bnőmmel, ettől még nem kell minket fejbe lőni szerintem.

Bár a magyar kulturha elég érdekes...

2018. aug. 27. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!