Anyám nem dolgozik, én fizetek mindent, még a lakáshitelt is. Különben kirak. Mit gondoltok?
Nem tudok albérletbe menni, mielőtt írná valaki.
A hitel kb. havi 28 ezer. Levelezőn tanulok és mellette dolgozok.
Rezsit meg albiban is kell fizetni, szóval Budapesti albérletet biztosan nem tudnék fizetni...
Most így a számlákra, hitelre, kajára, szóval mindenre elmegy a 150 nettóm teljes egésze.
De pont kijövünk...
Viszont semmit nem tudok félretenni, pedig nahyon kellene.
Illetve szórakozásra nem tudok semmit költeni, ruhákból is a legolcsóbbakat engedhetem meg és azokra is vigyáznom kell.
20 éves vagyok.
Szóval gondolom jogilag tényleg kirakhatna.
Szerintetek milyen ember az ilyen?
Amúgy a lakás anyukámé, nincs rá garancia, hogy nem tesz ki, ha már nem lesz hitel vagy valami történik.
Mondjuk gondolom lehet jogi útra is terelni a dolgot, mert arról lenne bizonyíték, hogy én fizettem.
Meg igazából én sem szeretném, hogy elárverezzék a 15 milliós lakást, mert már csak 2 millió van a hitelből, ami az elején 3 volt.
Régebben anyukám is fizette, dolgozott, de amióta megszűnt a munkahelye nem hajlandó...
A 14-es az exem bnője lehet bár az exem szerint havi 2500(!!!)Ft-bol ki lehet hozni napi egy meleg étkezést...hát nem tudom nálunk 100e Ft siman elmegy kajára 3 főnek sztem több is. Eszünk halat, zöldségeket, mindig van gyümölcs, szemetet mint margarin meg párizsi nem eszünk erre nem vagyok hajlandó...(bocs attól aki eszi nem sértésnek szántam!).
Esetleg ismerősnél/barátnál nem tudnál lakni? Igy mindig Anyád mellett ragadsz vagy egyeztess vele hogy legyel tarstulajdonos.
Költözz el.
Társbérlet 2-3 emberrel, és máris nem kell 150-et elherdálnod.
Persze könnyebb nyavalyogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!