Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy hozzam fel, hogy ne...

Hogy hozzam fel, hogy ne legyen vita? 16l

Figyelt kérdés

Tavaly tanév elején egyszercsak nem volt meg az otthoni perselyem, amibe benne volt w nagyszülőktől kapott zsebpémzem, az ünnepekkor és a ballagáskor kapott pénz. Kb 85 ezer forintról van szó.

Anyám azt mondta, hogy biztos ő rakta el.(Apámnak akkor voltak alkohol problémái, de a perselyről nem tudott, a helyéről még anya sem.) Anyám addig hónapokig próbálta megtalálni állítólag, de ezt nem tudom mert koliba voltam. Ahányszor csak rákérdeztem mindig semmi. Hónapok óta nem került szóba, de vissza akarom kapni, vagy egy nyomorult magyarázat is elég lenne, ha mondjuk elköltötték vagy valami.

Hogy hozzam szóba?

2018. aug. 20. 15:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
35%

Tök mindegy, törődj inkább bele, hogy anyád apád vagy mindketten tolvajok, és még hazudoznak is, és nyugi, azt a pénzt SOHA nem fogod már visszakapni - hacsak be nem sétálsz a rendősrségre.

A pénzedet pedig innentől kezdve NE tartsd látható heyen, hanem valahol, ahol nem keresik.

Egyébiránt mondjuk én beballagnék a zsarokhoz, és elmondanám, mi a helyzet, mert komoly! összegről van szó.

2018. aug. 20. 19:56
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nyissatok neked egy bankszámlát, és onnantól kezdve a nagyszüleid befizethetnek oda, ha szeretnének megint pénzt ajándékozni neked.
2018. aug. 20. 22:04
 13/23 kovpet ***** válasza:
81%
85 ezer forint nem az az összeg, amit perselyben tart az ember, főleg 16 évesen. Szerintem is csinálj bankszámlát mihamarabb.
2018. aug. 21. 09:16
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
12-és jól mondja, menj el bankszámlát nyitni. A másik hogy meséld el szerintem a nagyszülőknek akiktől a pénzt kaptad hogy mi a helyzet. Talán ők kérdőre vonják a szüleid. A másik hogy engedd el tényleg nem fogod többet látni azt a pénzt!
2018. aug. 21. 13:47
 15/23 anonim ***** válasza:
75%
bankszámla csináltatás,rendőrség, vagy amikor anyudék alszanak szépen visszaveszed ha kell aprólékosan vagy ha be kell fizetni a dolgokat előtte lévő este tedd meg aztán újra témába kellene hozni hova is lett a pénzed..
2018. aug. 21. 13:59
 16/23 A kérdező kommentje:

Azt mondta, hogy egyszer előkerült, de megint nem tudja, hogy hol van. -.-

Szóval valami sántít. Ha megtalálta miért nem szólt...?

Hogyan tovább? Feljelenteni nem fogom. Azzal magamat szivatnám amíg itthon lakok.

2018. aug. 22. 19:13
 17/23 anonim ***** válasza:
68%
Oké, hogy lány vagy, de ne légy már ennyire punci. Ha nem totál csórók, akkor kell otthon lennie némi készpénznek. Csináltass egy OTP Junior számlát, majd lopd vissza a pénzt, és helyezd el rajta.
2018. aug. 22. 20:07
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez új divat h lopunk a gyerektol? Nem elég a csp es társai? Vess rá keresztet magyar minta sose látod innentol amid van dugd el v titkos számla ez volt a tanuló pénz h családban dugni kell egymás elol.
2018. aug. 23. 00:12
 19/23 anonim ***** válasza:
Meglett a pénz, kérdező?
2018. okt. 27. 11:32
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem lett meg ._.
2018. okt. 27. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!