Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy hozzam fel, hogy ne...

Hogy hozzam fel, hogy ne legyen vita? 16l

Figyelt kérdés

Tavaly tanév elején egyszercsak nem volt meg az otthoni perselyem, amibe benne volt w nagyszülőktől kapott zsebpémzem, az ünnepekkor és a ballagáskor kapott pénz. Kb 85 ezer forintról van szó.

Anyám azt mondta, hogy biztos ő rakta el.(Apámnak akkor voltak alkohol problémái, de a perselyről nem tudott, a helyéről még anya sem.) Anyám addig hónapokig próbálta megtalálni állítólag, de ezt nem tudom mert koliba voltam. Ahányszor csak rákérdeztem mindig semmi. Hónapok óta nem került szóba, de vissza akarom kapni, vagy egy nyomorult magyarázat is elég lenne, ha mondjuk elköltötték vagy valami.

Hogy hozzam szóba?

2018. aug. 20. 15:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%

Ezt így mondd el, hogy mennyire fáj ez számodra és mindenképpen vissza szeretnéd kapni.

Juttasd kifejezésre azt is, hogy csalódott vagy emiatt.

Nem lehet tudni, vita lesz -e vagy nem, mindenesetre közöld, mennyire fáj és hogy vissza szeretnéd kapni az összeget, amit olyan nagy fáradozással gyűjtöttél.

2018. aug. 20. 15:38
 2/23 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem hagyd, hogy ők magyarázzák meg.

“Anyu, meg tudnád mondani, hogy mi lett a malacperselyemmel?”

Aztán, “arra gondoltam, hogy kölcsönybe kellett nektek, de most már szeretném visszakapni”.

2018. aug. 20. 15:41
 3/23 anonim ***** válasza:
76%

Anya nem baj ha te vagy apa elköltöttétek, mert tudom mennyire fontos a pénz a mai viálgban.

Csak azt szeretném ha nem hazudoznánk egymás előtt.

2018. aug. 20. 16:03
 4/23 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ne anyádnak hozd fel a témát, neki már mondtad, nem is egyszer. Semmi értelme.

Inkább apádnál kérdezz rá.

Valószínüleg anyád a tolvaj. Sosem fogod azt a pénzt visszakapni amúgy. Sajnos. Részvétem.

2018. aug. 20. 16:35
 5/23 szántóvető ***** válasza:
82%
odamész az ágyához éjfélkor és elkéred tőle.addig kéred amíg oda nem adja.
2018. aug. 20. 16:46
 6/23 A kérdező kommentje:
Apámnál tuti nem hozom fel. Vele rossz a kapcsolatom, mivel évekig rendszeresen alkoholizált. Ha ő volt tuti nem mondaná meg és ugyanott lennénk.
2018. aug. 20. 16:52
 7/23 szántóvető ***** válasza:
72%
ha nem csinálsz semmit akkor keresztet vethetsz rá.azért elég sok pénzről van szó.
2018. aug. 20. 16:53
 8/23 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem meg anyukád sem fogja elmondani,hogy ő volt.

Hiába mondasz neki bármit, külömben már az elején megmondta volna.

Ezt úgy hívják tanulópénz.

Legfeljebb a nagyszüleidnek szólj.

2018. aug. 20. 17:27
 9/23 anonim ***** válasza:
24%

Próbáld válaszra bírni.

Könyörögj és sajnáltasd magadat.

2018. aug. 20. 18:15
 10/23 anonim ***** válasza:
73%
Csak egyenes es tisztán
2018. aug. 20. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!