Jogosan tarthatom furcsának az apa-lánya közötti szoros kapcsolatokat? (többi lent)
Figyelt kérdés
Apa nélkül nőttem fel,ezért ha az utcán 11-17 év közötti lányokat látok ölelkezni az apjukkal elfog egy furcsa érzés és kicsit undorodva nézek rájuk. Lány vagyok.2018. aug. 19. 22:29
11/17 anonim válasza:
Nem jogos. A szeretet, a jó kapcsolat nem ok az undorra, csak mert neked nem jutott belőle.
13/17 anonim válasza:
Egyszer öleltem meg az apámat 16 éves koromban- annál hidegebb és idegenebb érzés nem volt soha. (Sajnos elváltak a szüleim és ráadasul pszihés beteg is volt ) Szerintem csodás dolog egy jó apa -lánya kapcsolat. Hogy kicsit igazat is adjak- megölelni valakit kicsit intimebb- utcán nem igazán csinálok ilyesmit.
14/17 anonim válasza:
Nem vagy egyedül. Nekem is elég rideg volt mindkét szülőm. Egy buszúton láttam már majdnem kamaszodó kislányt és apukát hasonlóan pusziszkodni, és tudom legbelül, hogy ez lenne a normális, de nekem is az volt a reakcióm, hogy pfuj.
Beteg, nem beteg, jelenleg normális párkapcsolatban élek.
15/17 anonim válasza:
"elfog egy furcsa érzés és kicsit undorodva nézek rájuk."
A szó amit keresel az IRIGYSÉG !
Helyesen a mondatod:
elfog egy furcsa érzés és kicsit I R I G Y K E D V E nézek rájuk.
16/17 anonim válasza:
Aki nem ebben nőtt fel, az ne magyarázza meg, hogy mit érzünk.
17/17 anonim válasza:
Nálunk nevelőapuka van aki imádta kezdetek óta a gyerekeim és tőle tanultuk (még én is!) hogy sokszor megöleltük egymást, a gyerekeim nagy örömére. Szóval ez teljesen normális de az én apám se ilyen volt es nagyon hiányzott/zik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!