Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámék miért sajnálják rám a...

Anyámék miért sajnálják rám a pénzt?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk rossz anyagi helyzetben, mielőtt letámadnátok. Édesapám most akar vásárolni egy 5 milliós kocsit, amikor van kettő is otthon, aminek semmi baja. Anyám kéthavonta jár fodrászhoz, két hetente körmöshöz, én még soha az életben nem voltam, mert mindig azt mondta, hogy most nincs rá keret. Múltkor vágatni szerettem volna belőle, el akartam menni fodrászhoz, de azt mondta, hogy ott csak úgyis elcseszik, levágja ő nekem. Ez úgy sikerült, hogy utána napokig sírtam a szobámban, olyan csúnyán vágta le. Nem szeretnének nekem arckrémet venni (nagyon száraz a bőröm, hámlik, húzódik), kaptam egy tíz éve otthon lévő kézkrémet, hogy kenjem azzal. Ruhát már két éve nem kaptam tőlük, csak az van, amit magamnak vettem abból a pénzből, amit a nagyszüleimtől kapok. Zsebpénzt nem kapok, pedig nem cigizek, iszok, nem menne el az egész bulikra, évente kétszer, ha elmegyek. El akartam menni dolgozni, de nem hagyták, mert én nem járatom le őket ezzel az ismerősök előtt, ne tegyek úgy, mintha nem kapnék meg mindent. De ha gyógyszerre van szükségem, azt is a fejemhez vágják, mintha én direkt szeretnék megbetegedni.

Tényleg nem értem, miért csinálják ezt.

2018. aug. 17. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Mert nem szeretnek igazán.
2018. aug. 17. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
szegény, szegény, szegény kicsiny gyermek. Hát ilyen gonoszok veled. Mi jót olvasol most így a vakáció végén?
2018. aug. 17. 19:24
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Gúnyolódók, mi van, ha igaz?
2018. aug. 17. 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Kedves gúnyolódók! Lehet, hogy kamu a kérdés, remélem, hogy csak egy unatkozó gyerek szórakozik, DE! sajnos az is lehet, hogy igaz.

Nálunk is volt pár év amikor anyum év közben is nyaralni járt az új pasijával, a tesóimat meg engem otthon hagytak(hárman vagyunk) ameddig magának vette az új cuccokat nekem a bérletpénzéért is könyörögnöm kellett, az osztálypénzt meg alig fizette, rendszeres vita volt belőle(falusi voltam, így a keresd meg magadnak a pénzt nem annyira volt opció).

Sz ar szülők igen is vannak.

2018. aug. 17. 20:02
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
Nekem anyaként ezt irtó fura hallani mert én inkább lemondok mindenről es a gyerekeimnek veszem. De sajnos ismerek olyat akik csilivili házban laknak 2 db milliós autó, extra nyaralás, mikozben a gyerek kinőtt szetzúzott szandálban járt....még a nagymama is szegyenkezve mesélte hogy vegul neki kellett szandalt vennie a keves nyugdijbol. Nem voltak rossz szulok de erre sajnaltak a penzt....
2018. aug. 17. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
Pedig én a helyedben csak azért is elmennék dolgozni. Ha ilyen jó anyagi körülmények között ennyire spúrok veled, akkor megérdemlik hogy lejárasd őket.
2018. aug. 17. 22:25
 7/7 anonim válasza:
87%

Miért kell minden kérdéshez odaírni, hogy kamu?

Ismerek én is ilyen családot, konkrétan a rokonaink. A szülők idén harmadjára mennek nyaralni, a gyerekek addig lepasszolva a nagyszülőnél (11 és 13 évesek, tehát nem is az a korosztály, akik "úgysem emlékeznének rá"). Velük egy sima strandra nem mennek ki... Anyuka Furla és Gucci táskákat hord, a nagyobbik lány az én régi iskolatáskáimat használja. Apuka 18 milliós kocsival jár, de a gyerekeket a nagyszülők viszik orvoshoz, ha betegek, mert a szülők legutóbb a már másfél hete lázas gyereket sem akarták elvinni, mondván, hogy "már régóta lázas, majd csak jobban lesz lassan".

Rengeteg ilyen van, és nem értem, hogy miért kell az itteni kérdésekhez is azt írni, hogy "kamu". Ha az is, mit zavar titeket? Van itt sok kérdés, menjetek oda.

2018. aug. 18. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!