Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírom tovább, hogy még...

Nem bírom tovább, hogy még vásárolni, boltba se engednek el, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2018. aug. 15. 15:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%
De, te voltál és tegnap még 20 évesen vergődtél... már nem tudod, mit kamuzz...
2018. aug. 15. 17:27
 12/15 anonim ***** válasza:
55%
Tegnap 20 éves voltál. Te vagy az, akit betegen is "behajtanak" az egyetemre, és akkor is, ha lyukasórád van, mert nem hiszik el, és apád ott vár a parkolóban.
2018. aug. 15. 18:28
 13/15 anonim ***** válasza:
95%
Hol 18 vagy hol 20. Hol vesebeteg vagy,hol a fogadat nem engedik kihuzni. Hol orbba ver a sokkolos orrvadász apád,hol az egyetemmel kicsinálnak,hol K Violettaként irogattál gyalázó privátokat,h kinéztek a munkás legényt a faluban,mész svájcba de kinyorod előtte a fatert,tuti te vaGY,tök egyforma a stilus. Csak tudnám h tudsz állandoan visszaregisztrálni. Unalmas..
2018. aug. 15. 21:26
 14/15 A kérdező kommentje:

Biztos hogy nem írtam ilyet, hülye vagy??? Főleg nem, hogy egyetemista vagyok, megegyek Svájcba, Jézusom....

Soha nem akartam kinyírmi senkit...

Nem tudom miről írogatsz. Unalmas.

2018. aug. 15. 21:47
 15/15 anonim ***** válasza:
77%
Inkább a minden napi kamud unalmas, és nem csak nekem tünt fel,mások is hasonloan látjak..
2018. aug. 15. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!