Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket zavarna, ha mentek...

Titeket zavarna, ha mentek kocsit venni, és szülőtök előbb póbálná ki, mint ti?

Figyelt kérdés
Mármint, hogy először ő vinné próbavezetésre? Nem akarok szörszálhasogató lenni, de engem kicsit zavar.

2018. aug. 11. 19:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kicsit elkalandoztak páran, mint mondtam egyaltalán nem zavar, hogy kipróbálta, többet tud, fontos a véleménye, de ha már enyém, jól esett volna ha előbb én vezetem, ennyi köszi a válaszokat.
2018. aug. 11. 20:50
 12/19 anonim ***** válasza:
36%

#10 ügyes vagy leülhetsz.

Ne képzelődj feleslegesen, még a végén megfájdul a fejed.

Ha én vennék a gyerekemnek kocsit akkor szeretném előbb kipróbálni, mire adok ki pénzt.

Attól hogy a gyerek oda meg vissza van a kocsiért, még lehet hogy egy fostalicska ami 1 hónap után széthullik.

Remélem most már érted, miért kérdeztem én (IS) ki finanszírozta a kocsit. :)

2018. aug. 11. 21:00
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: akkor gondolj bele logikusan:

Te vezeted először. Beleszeretsz, imádod, dejóvezetnikellnekem..

Apád atveszi a volant és azt fogja mondani hogy "nem, nem ezt fogjuk venni"

1: ilyenkor rohadt nehéz az embert lebeszelni a kocsiról (saját tapasztalat)

2: nem csesszuk el se a saját se a mi időnket még az "én is kipróbálom" dologgal.

Ha apadvezeti először akkor megkimel attól hogy esetleg előre örülj olyan dolognak ami lehet hogy Nem jön össze még.

2018. aug. 11. 21:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
*se a saját se az eladó idejét
2018. aug. 11. 21:12
 15/19 A kérdező kommentje:
neki alapból nem tetszett már azelőtt se hogy kipróbálta, szóval ilyen szempontból mindegy.
2018. aug. 11. 21:22
 16/19 A kérdező kommentje:
másrészről már lepapiroztuk a kör előtt, szóval lényegében már meg volt véve
2018. aug. 11. 21:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Én ezt úgy oldottam meg, hogy egy motort vettem. Anyukám ezt nem akarta kipróbálni, de ha akarta volna se sikerült volna.:)
2018. aug. 12. 14:05
 18/19 anonim ***** válasza:
92%

Próba előtt megvolt az adásvételi??

Aztán igen, vakmerőek vagytok

2018. aug. 12. 14:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Használtan vettem a 3. autóm első egy vw volt , utánna egy volvo és moat cseréltem le a 20 éves volvot egy 2017-es skoda superbre . 27 évesen apámat vittem magammal és ő próbálta ki elsőnek mivel azért 30-40 éve már vezet ismeri az autókat . Eddig nekem dizelem volt mind a kettő autóm és most a skoda lett benzines és 2 kocsit néztünk meg a második lett a nyerő 19ezer kmvel 2.0TFSI sportline . Gyári sport kivitel és apám próbálta ki elsőnek próban ut egy kb 16 km-s ut volt mivel addigra a motor be melegszik és akkor látjuk , milyen ha meleg a motorja .
2018. aug. 12. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!