Miért kell azzal foglalkozzon folyamatosan apám, hogy mi van rajtam és miért hordok hétköznap ilyen ruhákat?
Persze, más lánynál az se baj, ha folyton kinn vannak a mellei, még meg is jegyzi apám, hogy milyen mellei vannak ennek meg annak, látta őket a Lidl-be vagy mit tudom én hol, de ha én felveszek bevásárláskor egy miniszoknyát magassarkúval meg valami blúzzal, akkor kapom a kérdés, hogy minek kell bevásárláskor így kiöltözni, vagy miért nem öltözöm visszafogottan, mivel nem a ruha teszi az embert.
25 éves vagyok, még van egy államvizsgam vissza, tehát még otthon élek. Más szülők büszkék rá, ha a gyerekük szép és megnézik, apám meg folyton azzal van, hogy szégyenkezik miattam, mert bámulnak a férfiak
Ha nem kamu a kérdés, akkor
Apád még jó, hogy megnéz más ri.bancokat, az lenne furcsa, ha veled csinálná ezt.
Te nem szép vagy, hanem egy kur.va. Normális szülő erre nem büszke, emrt jogosan szégyenkezik.
Lidl-be minek kell kur.vának öltözni?
25 évesen nem sok eszed van, és te is egy újabb bizonyíték vagy arra, hogy hülyéket képeznek az egyetemeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!