Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy homofob szulo szerintetek...

Egy homofob szulo szerintetek mit fogad el?

Figyelt kérdés

Marmint ha a fiarol/lanyarol kiderul hogy biszex azt konnyebben el tudja fogadni mintha teljesen meleg lenne?

Egyebkent olyanok valaszat is varom akik homofobok (elnezest a kifejezesert)

Vagy mem tesznek kulonbseget biszexualitas es homoszexualitas kozott?

2018. aug. 9. 13:29
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Utolso ez nagyon nem igaz mar ne haragudj
2018. aug. 9. 15:01
 22/25 anonim ***** válasza:
34%
eléggé homofób vagyok, de ha a gyerekem meleg lenne, azt is kénytelen lennék elfogadni, mert elveszíteni képtelen lennék emiatt. DE! azért egy fokkal én is jobban örülnék, ha legalább biszex lenne, mert ahogy már előttem is írták, ott még van esély hetero kapcsolatra, unokára. 20/N
2018. aug. 9. 15:05
 23/25 A kérdező kommentje:
Koszi utso
2018. aug. 9. 15:07
 24/25 anonim ***** válasza:
Ismerek olyan meleg férfit, akinek a szülei nagy nehezen elfogadták a dolgot (bár a mai napig abban reménykednek, hogy majd "meggyógyul") és olyat is, akit kitagadtak a hír hallatán és azóta nem beszélt a családjával.. Nem lehet általánosítani. Olyan biszex ismerősöm nincs, akivel ilyen témákat érintettünk volna, így erre nem tudnék válaszolni.
2018. aug. 9. 15:23
 25/25 A kérdező kommentje:
Utso koszi a valaszt
2018. aug. 9. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!