Mi lehet a baj, miért nem érdeklem édesapámat?
Szeretnék jobb kapcsolatot apukámmal. Szinte mindent elkövetek, ami lehetséges. Jól tanulok, illedelmes vagyok, nem beszélek vissza és segítek neki. Mindig is fiúsabb lány voltam(legtöbb időmet a bátyámmal töltöm). Érdekelnek a témák, amik őt is. Mivel készenlétis és kiképző, ezért ért a fegyverekhez és az önvédelmi/közelharci mozdulatokhoz. Ezért én is elkezdtem elsajátítani ezeket.
Egészen kicsi korom óta barkácsolok, hat éve járok kick-boxra, amióta betöltöttem a korhatárt vettem egy légpisztolyt(azóta már van egy puskám is), de már az előtt is olvastam a fegyverekről, sokat járok túrázni és horgászok is. Szoktam neki főzni/sütni.
De ezek ellenére úgy érzem, hogy nem érdeklem... Sosem vitt el lőni(pedig nagyon sokszor kértem, hogy vigyen el, vagy, hogy tanítson meg... a végén magamtól tanultam meg), a küzdősport versenyeimre is csak anyukám unszolására szokott eljönni. A beszélgetéseink eléggé egyoldalúak.
Többször felmerült bennem, hogy lehet, hogy kislányt akar...Ezért festem a körmöm, járok szoknyában, fonom a haja...stb., próbálom éreztetni vele, hogy szükségem van rá, de mindhiába.
Nagyon szeretem, ő a példaképem, mert egy nagy a tűrő/munkabíró képessége és jószívű ember. Mondom neki, hogy szeretem meg ilyenek de semmi. Olyan mintha nem érdekelném, vagy nem is ismerne.
Ahhoz tudnám hasonlítani a kapcsolatunkat, mikor egy ember kötelességből befogad egy kiskutyát. Gondozza, vigyáz rá, de csak felszínesen, nem ismeri a szokásait, sem pedig magát az állatot...
Mit rontottam el? Hol a hiba? Mit tehetnék, hogy jobban érdekeljem?
Mert lány vagy. Ennyi az oka.
Velem 21 évesen közölte apa, hogy nagyon sajnálja, hogy lány lettem, mert nem érdekel a horgászat, nem kapáloztam a jogsiért, nem vittem tovább a szakmáját... a nostohaöcséimet ellenben imádja, mert ök fiúk.
Miután elköltöztem, azóta pedig alig keres, szinte sosem, örül hogy végre elhúztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!