20 év felett teljes kontroll, szigor, akár verés, csak szerintem nem normális?
Tönkreteszik az életem.
A kutatás is megvan, minden.
A többi húzásukról meg nem os beszélve.
Elegem van!!!!! Költözni meg nem tudok az egyetem miatt.
Szerintem sem normális.
Nem is értem, mi az isten van a szülőkkel? Minden második kérdés erről szól.
Pedig csak a költözés az opció. Akár egy baráthoz, akár nagyszülőhöz. Bárhová. És egyetem mellett is lehet dolgozni, annyi pénzt keresni, hogy magadat- ha szerényen is- fenntartsd.
3-as sehol nincsenek itt trollok :D jelenleg nem ismerek olyan embert a környéken, aki 18 éves és normálisak a szülei. Ilyen vagy olyan módon majdnem mindegyik kattant. (Tisztelet a kivételnek, biztos van valahol egy kis százaléknyi értelmes) Pedig nagyon sok ismerősöm van. Lehet hogy nagy a meleg de ez inkább a szülőknek tett be és nem a gyerekeknek. Én szüleim is ilyenek, az összes szomszédé ilyen és nagyon sok barátomé ilyen.
Kérdező, nem, nem normális. De az egyetlen út a menekülés, mert azért csinálják, mert felnőttél és ezt nem akarják elfogadni, ezzel akarják megállítani hogy saját életet élj. Dolgozz egy keveset és bérelj szobát, fejezd be ott a sulit.
18/f
Nem, nem normális!
Egyetem miatt miért ne tudnál költözni? Kollégium, vagy többekkel albérlet.
Diákmunka, ösztöndíj, esetleg diákhitel.
Csak az életképteleneknek nem opció a költözés ilyen helyzetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!