Kivel menjen el apa mozizni szerintetek?
10-es én alapbol egy csendes gyerek voltam, engem nem kellett nevelni, mert magamtól tudtam mi a jó és mi nem. Meg az iskola nevelt, mert ott bántalmaztak engem. De húgom nem ilyen, sőt iskolában ő a bántalmazó "menő" lányokhoz tartozik.
Köszi 11es a hosszú választ, de anya soha nem jár el itthonról sehova, nemhogy moziba, 100% hogy ő sehova nem fog menni. És igen ránkháritja, de ez ritkán van, de most ez végső megoldás mert egész nap próbalta kezelni valahogy szépszóval vagy üvöltéssel de ma nagyon kezelhetetlen húgom :(
A szüleid jól elcseszték a nevelését. Normális szülő már rég lekevert volna neki egy szülői nagypofont. Teljesen abban a hitben él, hogy hisztivel mindent el lehet intézni.
Amúgy remélem húgod tudd róla, hogy egy szép napon valakinek elege lesz és megveri, ha nem is a szüleid, iskolatársak vagy tanár. (Nálunk megtörtént, mondjuk a tanárnak adott igazat a szülő, és csak egy pofont kapott, ami már kijárt neki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!