Van 300. 000 ezer forintom és egy alkoholista apám. Mit tegyek?
Hülye kérdés, de nézzétek el nekem, az idegösszeomlás szélén állok. :)
Tehát... Felnőtt lány (nő?) vagyok, egy alkoholista apával lettem "megáldva", akiből most lett elegem, szeretnék minél előbb eltűnni ebből a házból, de abszolút kilátástalannak látom a helyzetemet! Jelenleg diákmunkázom, ahol alig keresek 70-80 ezret havonta, nyár végére 450 ezret tudnék csak összeszedni. Muszáj elmennem innen, mert az idegösszeomlás szélén állok! És szeptemberben egyetemet is kezdek. Teljesen kétségbe vagyok esve, fogalmam sincs mit tegyek. Azt tudom, hogy itt nem bírom tovább.
"Csak tudnám, hol isznak ezek a részeg apák, mert nálunk minden kocsma tönkrement. Rossz helyen lakok?"
Bármilyen meglepö, igen sok alkohlista otthon iszik, a boltban veszi az italt, szóval kocsmára nincs szükség!
Köszönöm mindenkinek! Laktam korábban kollégiumban, ha lehet, szeretném elkerülni, mert akármilyen kis lyuk is legyen a szoba, szeretnék saját teret magamnak, ahova nyugodtan visszavonulhatok, tanulhatok.
Elkezdek nézelődni, legjobb lenne lakást bérelni más egyetemistákkal, ahol van saját szobám. Munkát is fogok vállalni mellette, habár nem tudom még, mennyi szabadidőm lesz. Először elkezdem az egyetemet, aztán meglátom. Az itthoni környezetnél bármi jobb.
Anyukám, bármennyire jószívű is, sajnos nem fog lépni, de megértem, hogy nem akar albiba költözni, drága, meg nagy visszalépés is lenne. Nekem teljesen mindegy, csak lelki nyugalmam legyen. Borzasztó így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!