Van olyan hogy nem képes úgy istenigazán szeretni a saját gyerekét? Mi ennek az oka?
Felnőttként azt gondolom, hogy a szülők 3/4 -e alkalmatlan jó szülőnek...
Az en anyám szerintem azért nem bir elfogadni mert szerinte "tiszta apám" vagyok de persze az a része amelyiket utálja benne. Még egy pozitiv dolgot se tudotg mondani rólam. A saját sz*r elcseszett életet valahogy rajtam vezeti le, amikor 42 évesen végre megtaláltam a párom aki imád, átment irigykedésbe féltékenykedésbe....irritálta hogy boldog vagyok. Az is szar neki hogy mig neki nagyon nehez volt velem kamaszkent (nem csoda), addig az en kamaszommal nagyon jo a kapcsolatom es egy-egy napot leszamitva amikor rossz napja van, de problemamentesen zajlik a kamaszkor....pont ahogy akarta volna nálam. 20 évig kivánta azt hogy én is úgy szivjam meg a lanyommal ahogy ő velem....
igen, van, oka a szülő éretlensége, korábbi traumái, ami miatt alkalmatlan szülőnek. Általában társadalmi elvárás miatt vagy státuszszimbólumként, netán energiaforrásként kell nekik a gyerek.
Amiket itt olvasok, meg amit az ismerősi körömben látok/hallok, az alapján a szülők elég nagy része ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!