Ti is megsértődnétek, ha mocskos szemét, lusta, butának neveznének a szüleid?
Nem esne jól, de gondolom végsőkig húztad az idegeiket.
Jaa, 16 éves lányom is talált diákmunkát, fiam 18 ő is. Te hogy nem?
Mert vidéki vagyok.
Nem szeretnek, és ezegszokptt tőlük.
Kérdező,ez borzasztó, persze,hogy megsértődnék, kivéve, ha jogosan mondták. Mivel adtál okot rá, hogy így emlegessenek a hátad mögött? Ekkora kolonc vagy nekik, vagy követelőzöl?
Bocs, hogy off leszek, de ilyenkor mindig eszembe jut az, hogy mennyire nyomatják, hogy mindnekinek kell gyerek, meg az az élet értelm, és aki nem vállal,az megbánjaúgyis stb. Nos, az ilyen kérdéseknél nekem meg pont az jut eszembe, hogy aham, biztos az ilyen szülőknek is a gyerek az élet értelme, és minden boldog ságuk forrása...és mindneki jobban járt volna, ha ők inkább gumit húznak, és nem csak odáig terjed a gyerek iránti érdeklődésük,hogy cuki babóca,hanem mondjuk kitartott volna még tizenplusz évig, hogy foglalkozzanak vele annyit, hogy az elvárásaiknak megfelelő példányt sikerüljön kinevelni, mert annak semmi értelme, hogy koloncként kerülgessék, meg ilyen mondatokkal kínozzák. Ilyen családban senki se boldog, vettek volna kutyát, az nem kerül annyiba, és ha mégse jön be a dolog, attól könnyebb megszabadulni (és esélyt adni neki, hogy jobb gazdihoz kerüljön)...
Nem húzom az idegeiket, sosem szerettek, arra jó voltam, higy kitűnő legyek, ha már 4,8 lett akkor a világ legszarabb embere...
Arról nem beszélve, hogy semmi nem éedekli őket, csak maguk, sosem számított, hogy én mit szeretnék... Meg hányszor hazudtam a sürgősségin, hogy mi történt velem, vagy éppen lejárattak a falu előtt, mert egyest kaptam, aztán bemondtál, hogy "csak túl sokat ivott"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!