Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A barátommal szeretnék aludni...

A barátommal szeretnék aludni de anyukám nem engedi. Mitcsináljak? 18L

Figyelt kérdés
2018. júl. 27. 23:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
Ez teljesen független attól, hogy eltartják-e, önálló-e stb., mert elmúlt 18 éves és ténylegesen azt csinál, amit akar és nem korlátozhatják ilyen módon. Ha együtt élnek és eltartják, akkor nyilván alkalmazkodni kell egymáshoz és vannak szabályok, de ez nem azt jelenti, hogy a gyerek a szülők kis marionettbábuja.... annak a gyereknek van saját élete, gondolatai, véleménye, érzései stb., egy külön ember és hagyni kell érvényesülni. Persze, mondhatják, hogy akkor már ne jöjjön haza, de akkor azok jó szr retek szenny szülők..... Az teljesen normális, ha egy 18 éves lánynak/fiúnak van párja, ahogyan az is, hogy szeretnének találkozni, beszélgetni, együtt aludni stb., nincsen ezzel semmi baj. Nekem normális szüleim vannak, akikben fel sem merült, hogy bármit is tiltsanak, szóval értelmesen meg lehetett velük beszélni mindent. Szerintem te is próbálkozz meg vele mégegyszer, hátha több sikerrel jársz, ha pedig nem, akkor tényleg átmennék a barátomhoz és ott is aludnék függetlenül attól, hogy anyám milyen hisztit rendezne. Nem vagy már 5 éves, hogy mindenbe beleszóljon.
2018. júl. 28. 10:41
 12/17 anonim ***** válasza:
67%

Hotelban fizetsz a szobaert megis a hotel szabalyait be kell tartani

Senki nem csinal azt amit akar

2018. júl. 28. 12:49
 13/17 anonim ***** válasza:
85%
De egy szülő sem zárhatja be a felnőtt gyerekét a házba...
2018. júl. 28. 13:35
 14/17 anonim ***** válasza:
14%

De siman utcara teheti ill megvonhatja az osszes extrat tole

Marad agy zuhany alapelelmiszer

Internet nelkul zsebpenz stb nelkul

2018. júl. 28. 13:55
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
Igen, ilyet csinálhat, de akkor egy jó szr anya és én nem lennék erre büszke, hogy ilyen módon zsarolom a saját gyerekemet, aki elviekben szeretek. De lehet, hogy ma már nem szokás szereti a gyereket....
2018. júl. 28. 13:57
 16/17 anonim ***** válasza:
65%
a 15-öst nem értem minek pontozták le hogyha igaza van :D
2018. júl. 28. 14:35
 17/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem kell az engedélye.
2018. júl. 28. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!