Miért nem tudnak az anyák a lányukkal nyíltan beszélni a maszturbációról?
Mert nem jó szülők!
Persze attól mèg lehet jó szülő,mondjàk ezt azok,akik vèdik az ilyen buta szülőket.
Tapasztalat!
Egy ismerősöm sem mer a lànyàval beszèlgetni anya lètère a maszturbàcióról,fel sem vilàgosítja semmiről.
A felesègem anyja,nővère sem beszèlt a pàrommal amikor szüksège lett volna rà.
Nem vilàgosítottàk fel mèg a menstruàcióról sem.
Kötegedni imàdók kedvèèrt leírom.
Nem minden anya ilyen.
Nem àltalànosítok.
A szülők csakis jó embetek lehetnek.
Ahhoz, hogy az ember kérdezni merjen ilyenről, jó és bizalmas viszonyban kell lennie az anyjával.
Ez a legtöbb szülőnél nem így van, akármit is mondanak.
Egy bizalmi kapcsolatban bármiről lehet beszélni.
Anya vagyok, lányom van, már babaként kezdte felfedezni a testét(ez a normális), mindig annyit osztok meg vele, amennyit szerintem tudnia kell. Ha kérdez(amit csak ismeretek birtokában tehet bizalmi viszonyan), arra válaszolok. Szokott kérdezni.
Ha majd az én szokásaimról kérdez elmondom, hogy erről nem illik beszélni részletesen, de általánosságban mindenki már babaként kezdi és egyre több dolgot próbál ki, amikbe akár furcsa dolgok is beletartozhatnak. Ezek nem rossz dolgok, amíg nem kellemetlenek stb. Mindenki csinálja, egyesek naponta többször, mások csak havonta párszor, de egyiktől sem lesz baj. Blablabla és a többi és a többi
Szóval a legtöbben azért nem beszélnek a gyerekükkel, mert kínosnak érzik, ahol a gyerek pedig kérdezni nem kérdez semmit, ott rossz a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!