Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mit tegyek? Tartsuk a...

Most mit tegyek? Tartsuk a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Volt egy pasi akivel elvoltunk..konkrét aktus nem történt(nem is igazán az esetem,meg idősebb is)..csak csokok,petting.Inkább sokat beszélgettünk,nagyon magányos voltam akkoriba.Persze elmondtam neki dolgokat,a csaladomrol is,a problemainkrol,anyamrol,mert nem nagyon jöttünk ki..aztan ez a kapcsolat megszakadt,amit ez a pasi elég sza.ul viselt,sokáig hivogatott,sms-eket küldött,hogy az ő élete nem er semmit nélkülem..nem foglalkoztam vele,abba is maradtak ezek a dolgok.Erre.. (mivel én h.lye elmondtam neki hogy hol dolgozik anyum) bement hozzá és udvarolt neki,összejöttek,osszekoltoztek..de miert????Persze otthon en lettem a ku.va,meg hogy kikezdtem vele,meg bebujtam az agyaba.Holott nem erzem igazsagosnak hogy bantanak,en hamarabb ismertem meg a pasit..meg ahogy vege lett ra egy jo 1 évre jöttek össze anyummal.Mindenki engem bant..elis kellett koltoznom amikor oda költözött hozzánk a pasi.Én nagy szandekossagot erzek az ő megismerkedesukben..sztem direkt akar engem kicsinalni..de anyum is miért jött vele össze?
2018. júl. 23. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hat ennek eleg kamu szaga van, de ha tenyleg igaz akkor szerintem beszelt anyukaddal mondd el mi tortent hat ha eszhez ter
2018. júl. 23. 11:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudja mi történt...lehet nem is velem van a probléma hanem vele.Én az ő helyében nem jottem volna össze vele,foleg ha tudom hogy kavart a lányommal..csak bánt ahogy beszél velem,már az összes távoli rokonnak is elmondta amúgy..amit ugyszint nem értem,én szegyellenem az ő helyébe.Nem dicsekednek vele..mindenki úgy néz rám mint vmi véres rongyra.Habár már eszembe jutott az is hogy nem úgy adta elő nekik a dolgokat ahogy történt igazából.
2018. júl. 23. 11:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Fúj, ezt sosem értettem.

Mármint nekem ez ilyen közvetett vérfertőzés, ha az anya meg a lánya ugyanazzal a férfival vannak. (Vagy apa-fia, testvérek ugyanazzal, stb.)

Nem te vagy a hibás, te voltál vele előbb.

Egy ilyen családdal nem érdemes foglalkozni!

2018. júl. 23. 11:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben megszakítanám a kapcsolatot velük. Így nem érdemes, ha piszkálódnak, és a rokonaid is úgy néznek rád, mint a véres rongyra. Nagy szemétség volt ez a pasitól, és anyukádat sem értem, hogy miért teszi ezt. Ha én lennék a helyedben, és megszakítanám velük a kapcsolatot, vajon mennyi idő után kezdenének könyörögni :)

L/19

2018. júl. 23. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!