Családom előtt csókolózni a barátnőmmel?
Egyik este kerti-parti volt nálunk, szalonnát sütöttünk, szüleim pár régi barátja is átjött, meg a nagybátyám, a felesége, meg a tizenkilenc éves lányuk is, és persze én és a barátnőm is jelen voltunk a partin. És amikor megérkezett a barátnőm, akkor csókkal köszöntöttük egymást, és ezt így mindenki előtt, és annyira ciki volt nekem a helyzet... Olyan rosszul éreztem magam. Nem a barátnőmet szégyeltem, dehogy! Büszkén felvállalom! Csak a család előtt olyan fura. Nektek mi a véleményetek erről? Ő az első barátnőm, aki komoly, és már két hónapja járunk, de a szüleimmel eddig kétszer találkozott összesen, és egyik sem volt hosszú, ez volt az első egész estés programunk.
16/F
egy csók bőven belefér, nem percekig voltatok egymás szájában gondolom. utóbbit én sem művelem a család (meg senki) előtt pedig 3 éve vagyunk együtt :)
21L
nyugi, nem tortent semmi, ahogy az elso is irta, nem percekig voltatok egymas szajaban. :)
egy szajrapusziban meg nincs semmi. Egyebkent elarulom neked, hogy mi tobb eves hazassag utan, 26 evesen sem szivesen csokolozunk a csalad elott, maximum szajrapuszit adunk egymasnak, ha ugy van.
Rosszul fogalmaztad meg a kérdést, nekem úgy tűnik csak egy szájrapuszi volt, egy röpke csók nem pedig csókolózás.
A köszönéskori szájrapusziban semmi kivetnivaló vagy kínos nincs.
A csókolózás már intim kategória, azt szerintem nem illik mások előtt.
De szerintem az előbbi történt meg veled.
Óhh, nálunk egyszer a szüleim kizavarták alólam a csajt az ágyamból hogy a lába se érte a földet. :-D
Szerintem jobb vigyázni a diszkrécióval, s a szerelem csak kettőtökre tartozik hiszen rólatok szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!