Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti mit csinálnátok...

Szülők! Ti mit csinálnátok abban az esetben, ha a 24-25 éves fiatoknak eddig korabeli barátnői/partnerei voltak, de most összejött egy 14-15 éves lánnyal, aki ráadásul még nem is tartozik a testileg fejlettebb tinilányok közé?

Figyelt kérdés
Nem, nem én vagyok a lány, nem is a srác, de még a szülő sem, hanem egy barát és elgondolkoztatott az, hogy ha a szülő helyében lennék, vajon mit csinálnék, de egyszerűen nem tudok rájönni a helyes válaszra... Ezért kérdezlek titeket. Ti mit tennétek szülőként?

2018. júl. 18. 08:41
1 2 3
 11/27 Andizsuzsi ***** válasza:
88%

Első körben örülnék, ha megismerném a kislányt, anélkül ugyanis elég nehéz bármilyen következtetésre is jutni.

Kérdező te honnan tudod, hogy mennyi idős a lány?

2018. júl. 18. 10:28
 12/27 A kérdező kommentje:

#12 Onnan, hogy bemutatta nekem.

De elösszőr, mikor megláttam, azt hittem, hogy 12 éves, aztán rájöttem, hogy nem a Fülöp-szigeteken vagyunk...

2018. júl. 18. 10:34
 13/27 A kérdező kommentje:

#10 Lehet, hogy már unja a korabeli lányokat, mert hogy túl nehéz őket lenyűgözni... Nem tudom.

Viszont a kislányt is megfogja unni, ha rájön, hogy szexen kívül semmi mást nem tud neki nyújtani a kiscsaj.

De abban reménykedem, hogy hamarabb megjön az esze, mint mielőtt még bármi olyan történne köztük.

2018. júl. 18. 10:51
 14/27 anonim ***** válasza:
76%

Semmit nem szólnék - elvégre "felnőtt ember" :D -, csak sajnálnám szegény kislányt.

Nyilvánvaló ugyanis, hogy a fiam miért egy gyerekkel kezd: őket sokkal-sokkal könnyebb átbxni a palánkon, mint egy értelmes, felnőtt nőt.

Azért annak a gyereknek elmondanám, hogy mire készüljön, a fiamnak meg, hogyha megbántja a kicsit, az apja agyonveri.

2018. júl. 18. 10:56
 15/27 anonim ***** válasza:
81%
Ez a trend. Az én egyik ismerősöm is 27 éves létére egy 16 éves kiscsajjal jött össze. Ez van, amikor arra gondolok, hogy vajon mit csinálhatnak a korombeli férfiak...
2018. júl. 18. 11:24
 16/27 anonim ***** válasza:
78%
Ja, hát persze sokkal "vidámabb" egy gondtalan gyerekkel tölteni az időt, mint egy felnőtt nővel. Bár nem tudom mi lehet egy ilyen kapcsolatban a társalgási téma... A matekjegyek?? Az emberek többsége nem akar felnőni. Egyébként meg mindenkit minősít, hogy milyen párt választ magának. A barátod egy 14 éves agyi szintjén lehet.
2018. júl. 18. 11:28
 17/27 anonim ***** válasza:
72%

Nem nagyon tennék semmit, mert sok értelme nincsen. ha 25 éves, akkor már lejárt az az idő, amikor nevelni tudom, max elgondolkodnék, mit toltam el annyira, hogy az ő morális értékrendjébe ez így belefér. Viszont nem érteném, hogy a kislány szülei mi a jó büdös fr*ncért nem lépnek közbe...

Mondom ezt úgy, hogy nekem 18 évesen 31 éves párom volt, több, mint 3 évig voltunk együtt. A szüleimnek nem volt egy rossz szava sem. De ha mindezt 14 évesen játszom el, és beállítok egy nálam 13 évvel idősebb, felnőtt férfival, az is tuti, hogy Édesapám tett volna róla, hogy az illető kevesebb foggal hagyja el a házat, mint amennyivel érkezett...

2018. júl. 18. 12:18
 18/27 anonim ***** válasza:
38%
De beteg.
2018. júl. 18. 12:37
 19/27 anonim ***** válasza:
80%

Pont 25 vagyok. A büdös életben nem tudnám elképzelni, hogy egy 14 évessel akarjak együtt lenni. Sem testileg, sem lelkileg, sem szellemileg, sehogy. Még ha csinos, okos, akármi lenne, akkor sem.

Egy ilyen fiatal lány még GYEREK. Bárki bármit mond, meg beleegyezés ide vagy oda. Akkor is GYEREK. Még a kamasznak is csak az alsó határát súrolja.

Egy 25 éves pedig már régen felnőtt, még akkor is, ha csak 18-nak néz ki és agyilag se tart előrébb.

Lehet, hogy én vagyok prűd, de szerintem ez beteges és nem normális. Amúgy nem sok 10 év korkülönbség, de ebben a korban nagyon is az.

Tenni viszont nem tudnak a szülők semmit, maximum leülnek elbeszélgetni a sráccal, hogy átgondolta e ezt az egészet. Meg mit akar egyáltalán egy kislánytól...

Tiltani nem lehet őket, mert nem ütközik törvénybe (sajnos), ráadásul akkor csakazértis még jobban akarnák, mert nem szabad. És persze a szülő lenne a gonosz, aljas szemét, aki tiltani akarja a szerelmeseket egymástól.

Én szimplán megmondanám, hogy csináljanak, amit akarnak, de nem az én házamban. Mert az 100%, hogy nem lennék hajlandó azt nézni, ahogy a felnőtt fiam egy gyerekkel smacizik meg ölelkezik. A családi programokra sem engedném, hogy elhozza. Én ezt szégyellném a rokonok előtt, ez van.

2018. júl. 18. 13:00
 20/27 anonim ***** válasza:
9%
#13: Remélem még szexet sem fog neki nyújtani
2018. júl. 18. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!