Mit csináljak a fiammal? Sose békél meg a testvérének?
A lanyom 2 éve hátat fordított az egész családnak majd egyszer csak fogta magát es elköltözött otthonról. Csak idokozbe annyira sok esze volt hogy egy gyereke is lett. Par napos szerelem ara.
Viszont fel eve megjelent hogy igazam volt csak jot akartam neki es banja az egesz dolgot. Termeszetesen visszafogadtuk a szuloi hazba. Viszont a fiam ha tehetne lekopne vagy felpofozna. Valahogy nem tudja azon tultenni magat hogy mennyire kivoltam idegileg amig a lanyom honapokig tavol volt es semmit nem tudtam rola. Mar ott tartunk hogy csaladi ebedre nem merem elhivni a fiam mert tenyleg egyszer lekever egy pofont a testverenek. Mit tanacsoltok,? Benne meg nagyon el ez a dolog amit a lanyom tett.
Jezusom ezek a valaszok!
“Rongy ember” es hasonlok! Hat ez vicc! Gondolom az a sajat gyereket is ugy hivja ha epp olyat csinalt! Szanalom!
Mindneki tamadja a lanyt, de a csalad hattererol semmit nem tudni. A szulo-gyerek viszony, a neveltetes, az egesz csaladi legkor.... fingotok sincs egyebkent mi van a hatterben esetleg de a csaj mar egy rongy ember akit nyugodtan verjenek el?!?
Persze lehet szimplan csak bekattant neki valami, de ennyi erovel lehet ez egy barmilyen modon bantalmazo csalad is ahonnan menekult. Ez senkiben nem merult fel, es nyilvan ezt a kerdezo nem reszletezi, meg gondolom meg Ha az is volt o nem igy elte meg.
Azert ritkabb hogy valaki Csak Ugy bekattan aztan hatra hagy mindent. Valami Oka kellett hogy legyen!
Es Nem egy teso ne akarja bantalmazni a testveret!! Mert akkor fel is lehet jelenteni! Nem a masik gyerek kotelessege helyre tenni ilyen modon! Nem az o reszortja nevelni! Olvasson be neki, adja ki a duhet de megpofozni??! Ahhoz mit szolna ha a huga is visszapofozna mert neki valami nem tetszik? Minden relativ es nezopont kerdese, es itt senkinek nincs fogama mi az igazi hatter! Ez csak egy nagyon vazlatos leiras amibol nem derulnek ki a melyebb okok, de gratulalok verjuk egybol agyon a csajt! Mert itt mindenki Tokeletes! Mintapeldany!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!