Mit csináljak a fiammal? Sose békél meg a testvérének?
Figyelt kérdés
A lanyom 2 éve hátat fordított az egész családnak majd egyszer csak fogta magát es elköltözött otthonról. Csak idokozbe annyira sok esze volt hogy egy gyereke is lett. Par napos szerelem ara.
Viszont fel eve megjelent hogy igazam volt csak jot akartam neki es banja az egesz dolgot. Termeszetesen visszafogadtuk a szuloi hazba. Viszont a fiam ha tehetne lekopne vagy felpofozna. Valahogy nem tudja azon tultenni magat hogy mennyire kivoltam idegileg amig a lanyom honapokig tavol volt es semmit nem tudtam rola. Mar ott tartunk hogy csaladi ebedre nem merem elhivni a fiam mert tenyleg egyszer lekever egy pofont a testverenek. Mit tanacsoltok,? Benne meg nagyon el ez a dolog amit a lanyom tett.
Még csak fél év telt el, adj nekik időt. Mi is haragban voltunk a bátyámmal másfél évig, most meg minden rendben. Beszélgess vele erről
2018. júl. 12. 22:54
2/17 anonim válasza:
Felcsináltatta magát egy páréjszakás kapcsolatban, aztán odament a szülők nyakára, szerintem megérdemli azt a pofont... Aztán majd lecsitulnak a kedélyek.
2018. júl. 12. 23:06
3/17 anonim válasza:
A fiad reakciója véleményem szerint jogos. Félti az anyját attól, hogy ez újra meg fog történni. A lányodat sem tudom hibáztatni, mivel tapasztalatlan volt még. Azt tanácsolom, hogy beszéljétek meg hármasban!
2018. júl. 12. 23:16
4/17 anonim válasza:
#6, én is voltam tapasztalatlan, mégse csináltak fel... Ez nem tapasztalt, hanem ész és nevelés kérdése.
2018. júl. 12. 23:18
5/17 anonim válasza:
#7 Részben egyetértek veled.
2018. júl. 12. 23:20
6/17 anonim válasza:
6 os
Ennyi erovel az osszes tini lanynak gyerekenek kene lennie mert mind tapasztalatlan.
2018. júl. 12. 23:20
7/17 anonim válasza:
Én megmondanám a fiamnak, hogy örülök, hogy végre együtt van a család, és ha egy kicsi jóérzés van benne, akkor azon dolgozik, hogy ne legyen felesleges feszültség, nem pedig köpködésen és pofozkodáson töri a fejét.
2018. júl. 12. 23:25
8/17 anonim válasza:
Megértem a fiadat. A lányod kicsinált, szart a fejedre, szült a semmire egy gyereket... Erre első blikkre visszanyalja magát , és a FIADAT, aki melletted állt a mikor tönkrementél a lányod mocsokságai miatt, , pont a fiadat zárod ki a családból hogy a lányodnak kedvezz. Én gyűlölném a helyében a testvérét. És hogy mit tennék? Nem dőlnék be a lány látszólagos bűnbánatának...
2018. júl. 13. 00:11
9/17 anonim válasza:
Szerintem nem is baj, ha lekever neki egyet, legalább érzi a dolgok súlyát. Hívd csak el, nem baj ha összevesznek, a fiad legalább kiadja magából a dühét, a lányodnak meg nem árt. Hogy kibékülnek-e, az úgysem rajtad áll, nem tudsz mit tenni. Reménykedj. De ha nem, ne a fiad hibáztasd.
2018. júl. 13. 06:13
10/17 anonim válasza:
A lányod enyhén szólva megérdemelte, hogy kapjon egyet.
Te meg őt véded, holott egy semmirekellő rongy ember. Szegény fiad, ilyen családtól jobban is teszi, ha távol tartja magát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!