Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gáz egyetemistaként pénzt...

Gáz egyetemistaként pénzt kérni szüleimtől fogorvosra, ha megtehetik?

Figyelt kérdés
Bölcsességfogműtét, plusz korona.
2018. júl. 8. 17:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem gáz, de a bölcsességfogat ingyen, tb alapon is kiszedik, ha spórolni akarsz, nekem most húzták ki mind a négyet, minden rendben volt, örülök, hogy nem fizettem érte tízezreket.
2018. júl. 8. 18:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem nem gáz. Természetes lenne, hogy fizetem.

De ettől megváltoznak a szüleid?

2018. júl. 8. 19:26
 13/15 anonim válasza:
Nem.
2018. júl. 8. 20:14
 14/15 anonim ***** válasza:
#11 az a baj a TB alappal hogy 50-50 esélyed van profit és hentest kifogni, ismerősömnek se volt baja a tb-s dokikkal, mindig jókkal találkozott aztán elment egy új dokihoz mert elkezdett lötyögni a tömés egy olyan fogában aminek kb a fél kint lévő része tömő anyag ez meg lecsiszolta a tömés helyett magát a fogat majd valami sötétszürke szutyokkal kipótolta. Ha szerencséje van koronával még menthető a fog amivel anno töméscserére ment.
2018. júl. 9. 10:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen esetben nem gáz, de a családod, ha ilyen viselkedésű, úgyis annak fogja gondolni :(. Normális esetben ilyen esetekben azért kisegíti a család a gyerekét, ha az nem érdemtelen rá és nem megterhelő nekik anyagilag (és nem, nem azt értem az alatt, hogy akkor csak 2x tudnak elmenni a Bahamákra nyaralni egy évben, és nem 3x).
2018. júl. 9. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!