Szüleim fel akarnak jelenteni minket fű miatt, hogy beszéljem le őket róla?
Más a törvény, és más a rendőri gyakorlat.
Üdv a felnőttek világában!
Senki nem megy börtönbe füvezésért, elterelő beszélgetés van, már ha egyáltalán odáig eljut az ügy. De ritka nagyon barom az, aki olyanért feljelenti a SAJÁT gyerekét, ami 1000 km-rel arrébb tök legális.
Legközelebb mi lesz, feljelentik mert prostinál volt? Vagy mert letorrentezett egy filmet? Vagy mert az utcán hazafelé megivott egy sört?
Ne legyünk már ilyen szánalmasok!
De komolyan, nekem a fél osztályom cigizett és ivott 18 év alattiként, ráadásul egy halom játékot és filmet letorrenteztek?
Őket is mind fel kellett volna jelenteniük a saját szüleiknek?
Mivel illegális, így persze, hogy feljelenteném.
Ez van, minden füves haverokkal kezdi, aztán már az általános suliban is terít idővel.
Kamu, ha valaki már eleve betekert "cigiket" vesz elő, és azt toljátok el, akkor szimpla cigiszagotok lesz, illetve vízipipától még az se.
Egy hajnalban tajtékrészeg emberen meg nem igazán lehet észrevenni, hogy pluszban még be is van állva.
Mindegy, szép mese. Bizonyíték lesz, ha nagyon akarják, vérből és vizeletből is kimutatható a THC.
Mellesleg egyszer skippelheted a börit, és mehetsz elvonóra helyette.
Utolsó: De...deee deee halálra iszod magad is le lehet vágni,hogy be vagy még mellé állva is:D
Jogosan vagy beszarva kérdező hasonlóban voltam elvittek vérvétel vizelet vétel mindent meg csináltak...1napot az előzetesben töltöttem :D+1év felfüggesztett
Hidd el, tudom miről van szó, volt egy időszakom mikor előfordult, hogy hasonlóan sikerült hazaesnem. Soha nem gyanított semmit senki a családból (pedig már a gyanú is elég lett volna, hogy helyben letépjék a fejemet)
Ha kicsit tudod moderálni magad, akkor nem gáz.
Hülyén viselkedsz? Hát piáltál.
Vörös a szemed? Kinek nem vörös a szeme buli után, hajnalban?
Hacsak nem Zacher doktor úr a kérdező apukája, akkor nem hiszem, hogy hajnalban az ágyból kikelve ilyen alaposan tudnák diagnosztizálni a hazaérkező bepiált csemetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!