Miért várják el a szüleim hogy ezek után tiszteljem őket?
A nő nincs alárendelve a férfinek, úgyhogy ezt apukádnak nyugodtan megmondhatod.
De amúgy milyen helyre kerültetek, ahol ezt mondták? Kérlek mondd, hogy nem valami szektába...
Tanulmányozd jó sokat a Bibliát, hogy vissza tudj neki vágni onnan vett érvekkel (mint amit az előző is mondott).
Hasonló apával vert meg a sors, én ott bosszantottam, pofáztam vissza és lázadtam fel, ahol tudtam. Nem ártana egy kicsit fellázadni, hogy tudja, milyen az, amikor NEM tiszteled, meg úgy, hogy a szomszédság is lássa (színes haj, vagy nem tudom, találj ki valamit, ami nem végleges és nincs hatással a tanulmányi eredményedre), hogy ne fényezhesse tovább az egóját, hogy ő milyen jó fater... Én legalább is ezt csináltam. Persze csak ha nem ver - bár a szavak sokkal jobban tudnak fájni, szóval kibírnád azt is.
Mielőtt valaki belém kötne: nem, nem vagyok már tini. Szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!