Szerintetek elengednek?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok,nyáron szeretnék pénzt keresni munkával.Héten felajánlották hogy butorpakolashoz keresnek embereket,1500 forintos órabérrel.Mondták nekem is,csak félek hogy a szüleim nem engednek el,meg nekunk is vannak foldjeink,kerdeztem is toluk hogy lehet e pénzt keresni csaladon belul és lekiabaltak hogy hogy mertem ilyet gondolni.Szerintetek elengednek?

2018. júl. 1. 15:38
 1/7 anonim válasza:
100%
El
2018. júl. 1. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem🙍

Mert "itthon is van munka"" a saját termés/föld" elsőbbséget élvez.

A család "nem fogad bérest,ha van ifjonc a háznál"🙊🙀

Jogtalan,de ez van!

2018. júl. 1. 15:54
 3/7 anonim válasza:
62%
19 évesen neked még a szüleid engedélye kell?grat😂
2018. júl. 1. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
19 évesen én közöltem, hogy van munkám, ettől eddig nem leszek itthon. Ne legyél tutyimutyi.
2018. júl. 1. 16:34
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
19 évesen már önállóan kellene gondolkodnod és döntést hozni
2018. júl. 1. 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
19 evesen felsz, hogy a szuleid nem engednek el? Ha fiu vagy (gondolom, ha mar butorpakolasrol van szo) errol az engedelykeresrol gyorsan szokjal le! Felnott ember vagy. A te erdekedben mondom. Egyszer ra kell jonniuk, hogy felnott vagy, tudsz donteseket hozni. Ha 19-20 evesen ezt nem fogadjak el, sose fogjak.Tessek a talpadra allni es kozolni veluk, hogy te mesz es kesz. Utana ugy jarsz, mint az exem, aki 21 evesen engedelyt kert az anyjatol, hogy elmenjunk moziba. Khm, exem.
2018. júl. 1. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Még otthon vagy és a család kenyerét eszed, érdemes megfogadnod a szavukat, mindegy mennyi idős vagy. Megértem, hogy nem tudod nekik rendesen leérvelni, mert bár az 1500Ft órabér nem szar, az gazdaságban ennél jóval többet kereshetnél és még értelme is több lenne

...de ha nagyon nagyfiú akarsz lenni, akkor úgy számold azt az órabért, hogy a kaja, meg a lakbér is kijöjjön.

2018. júl. 2. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!