Mit tehetnék? (többi lent)
"Ugye van abban valami szép amikor letaknyosoz téged valaki, aki egyúttal retardáltnak is nevez másokat."
Nem másokat neveztem retardáltnak, csak téged.
Azt hittem, az általános iskolán sikerült túljutni, de ez mostanra kérdéses, hiszen nem megy az egyes/többes szám felismerése sem.
Mit lehet mondani egy emberre (??), aki egy 14 éves GYEREK (nem fiatalkorú, egy gyerek, akire a törvény is vonatkozik még) felnőtt férfival való kapcsolatára ennyit tud válaszolni annak aggódó anyjának:
"Van hozzá közöd kivel jár, ki tetszik neki, kit szeret?"
Vagy gyerek vagy, vagy retardált, vagy retardált gyerek.
Vagy esetleg valami pedofil lehetsz még.
Azzal sem dicsekednék.
A saját tapasztalatomat tudom leírni én 15 éves voltam a párom 19 éves volt mikor össze jöttünk ennek 7éve már és a mai napig együtt vagyunk:) nem feltéltlen a kor számit egy kapcsolatban te ismered a lányod hogy milyen illetve hogy milyen a párja persze ha egy utolsó link alak akkor nyilván menteni kell töle a lányod de ha normális és nem csak az évei számában 18 hanem esetleg a gondolkodásában is abbol baja nem lesz a lányodnak ha egy kicsit komolyabban gondolkozik :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!