Hogy viszonyuljunk a kislányhoz, ha kiderült nem a párom az apja?
A kérdezőnek már válaszoltam az 1. oldalon. Viszont:
"Mondjuk én a Kérdező párja helyében az anyámmal se állnék szóba egy jó ideig... milyen már, hogy aktív szerepet vállal a saját fia kifosztásában "mert a kisunoka"..."
Ez most derült ki, amikor a férje anyja (anyósa) jót akart a plusz 10 ezer havonta számlára további tanulmányok címszó alatt, még ő sem tudhatta, hogy nem a fia gyereke!!! Mi az, hogy ne álljon vele szóba?
Előzőnek szántam, akit idéztem. Olvasd már el a fő kérdést! Ott világosan leírta, az anyós miért támogatta, hogy tegyen pénzt számlára.
Szerintem ha megtudja, már ő sem akarja, hogy a saját fiát mégjobban lehúzza.
Attól még szeretheti a gyereket a "mama", aki tényleg nem tehet semmiről.
Anyukájára ne haragudjon a férjed, természetes, hogy egy akkora csaláson/csalódáson kiakadt és így reagál. Neked nincs félnivalód, csináltassa meg nyugodtan a tesztet, így legalább mindenki megnyugszik. Ha ellenkeztek az csak rosszabb lesz, mindig ott lesz a tüske benne, hogy mi van ha ez is csalás és esetleg ezt apuka fülébe is duruzsolja. Ennyit nem ér meg, ha neki van rá pénze megéri hosszú évekre a nyugalom azt a pár tízezer Ft-ot.
A másik anyukával szemben meg a fizetés azonnali beszüntetése és bíróság. Olyan a világban nincs, hogy fizess egy gyerek után aki nem a tiéd. Papírt róla minél hamarabb. Amúgy meg had kekeckedjen, ha nem ismeri be akkor a bíróság elrendeli a DNS tesztet, természetesen a hatóságit ami jóval drágább és azt a vesztes fizeti.
Kérdező (#34) "Nem akarja megengedni , hogy férjem megszüntesse a gyerektartást, meg a számlára tevést, még akkor se ha nem az övé mert szegény gyerek, úgyhogy bíróság lesz " - MINDENKÉPP bíróságra kell menni és rendezni az apaság kérdését, ez teljesen független attól, hogy később akarnak-e kapcsolatot tartani egymással a gyerek meg a férjed, vagy nem.
Ha nem mentek bíróságra 1 éven belül, a férjed elveszti a jogát, hogy bármit is lépjen bármikor az ügyben.
Kérdező, te már nem egy kérdést írtál ki ezzel kapcsolatban, hol kislány, hol kisfiú a gyerek, csak amit én figyelek, már januártól zavaros az egész.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
A kérdésen belül is van további link.
Ha nincs takargatnivalóm, nem ködösítek, beszélek össze-vissza, vagy nem írok ki újabb és újabb sztorikat.
Valamelyiken belül (linkeken belül linkeltek) 19 valamennyikor írod, hogy szembesíteni fogod az anyát, majd nem egész 20 perc múlva, hogy már be is vallotta.
Mi a francért nem írod a teljes igazságot!
Most nézem, itt 4 és fél éves kislány.
Volt már 7 éves kisfiú is.
Gondolom most majd jön, h az előzőket nem te írtad ki. Merő véletlen az egyezés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!