A macskáink vajon összefognak szokni? 2 Kislányhoz jött egy kandúr bővebben lent.
2 cicánk van az egyik 8 a másik 6,5-7 hónapos. Mindketten nőstények. A 8 hónaposat örökbe fogadtuk , de neki még volt két testvére, két kandúr. Na most 7 hónap után elhoztuk a még gazdátlan (napokban ivartalanított) kandúrt. Most a kisebbik fúj rá még morog is.Nagyon fél a kandúrtól. A nagyobbik (a testvére) felismerte őt, vele rendben van. A kandúr egész nap nyávog és keresi az előző társait. Tegnap a szőnyegre is odakakilt.Pedig 3x is megmutattuk neki az álom helyét szóval valószínűleg félelmében tette. A fiú cicát nem zavarja ha fújnak rá, mert a menhelyen ahonnan elhoztuk volt egy cica ketrecben aki fújt rá, ő még direkt leült elé. Tegnap otthon hallottam elhangozni a ,,lehet hogy visszakéne vinni" mondatot de szerintem ez hülyeség mivel most van csak nálunk 24 órája. Én úgy gondolom hogy ennek idő kell, bár nem vagyok tapasztalt e-téren. Ezért lennék kíváncsi hogy nálatok mi volt ill. mit javasol nátok és mit tehetnénk a helyzet érdekében(Tippeket várok).
Előre is köszönöm a válaszokat!
Idővel rendben lesz.
DE tényleg kellene min. 2 alomtálca (hivatalosan egyel több kell, mint ahány macskát tartasz, de nálunk 2 macskára csak egy van, mivel jól kijönnek, nincs ebből gond). Állítólag a macskák szívesen "terrorizálják" egymást azzal, hogy nem engedik egymást oda az almostálhoz és kajás- meg a vizestálhoz.
Kedves 3-as:
igazad van, hogy egy macskának kinn lenne a legjobb. De pl. a mi környékünkön egy macska sem "húzta" így 3 évnél tovább (de nem egy az egy évet sem érte meg), pedig kinti-bentiek voltak. Volt minden: autó elütötte, vírusfertőzést kapott (nincs enne védőoltás), ellopták, megmérgezték (volt, hogy szándékosan, volt, hogy véletlenül), meglőtték (!). A mostaniak ezért bentiek, és már 7 évesek - és azért vannak ketten, hogy legyen fajtársi kapcsolat (ivartalanítottak)
(2-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!