Az idő nem old meg mindent.. elhalványít,és talán megszépít.A gondok megoldása a megbeszélés.
2018. jún. 28. 12:47
2/10 anonim válasza:
Szerintem ez nem lehet megoldás hosszú távon. A tüske mindig ott lesz, akkor is ha nem érzed éppen. Meg kell beszélni.
2018. jún. 28. 12:52
3/10 A kérdező kommentje:
Pont ezt érzem, a tüske mélyen ott van bennem évek után, de a másik fél nem hajlandó bezsélni a konfliktusról.
2018. jún. 28. 12:55
4/10 anonim válasza:
Megértelek, eltelt egy kis idő, mire rájöttem, hogy engem magamat emészt fel a rendezetlen ügy - meg ha a másik hibája is szerintem.
Nem tudom, a tied milyen természetű, egyrészt idő kell, másrészt létrehoztam a fejemben egy “nem értem” vagy “nem tudom megoldani” dobozt. Oda “beteszem” ezeket az ügyeket, lecsukom a doboz tetejét és fölteszem a padlásra. Talán egyszer történik velük, talán nem.
Vannak dolgok, melyekről ma is azt gondolom, mint akkor, de nem hagyom, hogy leromboljanak.
2018. jún. 28. 13:02
5/10 anonim válasza:
Pár napja nekem is azt mondta valaki, hogy reméli már nem neheztelek rá. Mondtam, hogy pár dolgot jó lenne megbeszélni, azt válaszolta Ő nem akar róla (már) beszélni. Ez is felért egy kisebb csalódással. ezzel a problémák nincsenek megoldva, csak nem beszélünk róla. vacak ügy..
2018. jún. 28. 13:02
6/10 anonim válasza:
Lehet úgy élni, úgy nevezik, hogy színlelés... Pl. ha évente egyszer muszáj találkozni 1-2 órára. Megbocsátani pedig egyáltalán nem KELL!
2018. jún. 28. 13:49
7/10 anonim válasza:
Nem, nem old meg semmit. A szőnyeg alá söpört probléma ugyanúgy ott van, csak úgy tesznek, színlelnek, mintha nem lenne ott. Álságos az egész, és mérgez.
Bocsánatkérés ÉS megbánás kell ahhoz, hogy egyáltalán a dolog elkezdhessen megoldódni.
2018. jún. 28. 13:53
8/10 anonim válasza:
Nálunk sem történt semmi, engem nem érdekel, 22 éves korom óta leszarom az illetőt, felőlem fel is dobhatja a talpát, az sem zavarna túlságosan.
Próbáltam beszélni vele, ő abszolút ártatlannak állította be magát, innentől kezdve nem tud izgatni.
2018. jún. 28. 14:11
9/10 anonim válasza:
Nem old meg semmit a szőnyeg alá seprés, ha kell, ki kell provokálni, hogy megbeszéljétek, jogod van hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!