Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha a 19 éves...

Mit tegyek, ha a 19 éves lányom apáca akar lenni?

Figyelt kérdés

2018. jún. 22. 21:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%

Érdemes lenne megérteni a lányod, hogy miért szimpatikusak neki az apácák. Ha beszélgetsz vele, talán közelebb kerültök egymáshoz, így még azt is jobban el tudod fogadni, ha esetleg tényleg így döntene, mert így érezné magát boldognak.

Lehet, hogy attól félsz, hogy kevesebbet láthatod őt? Vannak olyan közösségek, amik szabadabbak, és gyakran láthatjátok egymást.

2018. jún. 22. 22:44
 12/29 anonim ***** válasza:
9%
Mondd meg neki, hogy csak azért akarja, mert képtelen lenne a való életben megállnia a helyét. Talán észreveszi magát.
2018. jún. 22. 22:46
 13/29 anonim ***** válasza:
89%

Kedves előző! Vitatkoznék veled.

Az apácák nagy többsége nagyon is normális ember, akik kiválóan megállják a helyüket az életben: tanárok, orvosok, ápolók, akik szívből végzik a munkájukat, sőt másokért adják oda az életüket, mert nincsenek saját vérszerinti gyermekeik.

Így teljessen szabadok arra, hogy a többi ember, és Isten szolgálatára szenteljék az életüket.

2018. jún. 22. 22:57
 14/29 anonim ***** válasza:
80%
Bocsánat, de néhányan akkora butaságokat írnak, csupa hülye sztereotípia, előitélet az apácákról! Pedig a valóság teljesen más, én közelről ismerek sok abszolút normális apácát!
2018. jún. 22. 22:59
 15/29 anonim ***** válasza:
65%
A lányod jobb ember akar lenni nálad, erre te kétségbeesel, hogy nehogy már....
2018. jún. 22. 23:20
 16/29 anonim ***** válasza:
56%
Ha az önzetlen segítség a célja ezzel akkor lehet neki alternatívát ajánlani. Pl valamelyik segélyszervezetnél akár nyári munkát végezne. Ülj le vele beszélgetni, hogy miért érzi így. Ámbár a ma élő apácáknak is van/volt édesanyjuk. 19 évesen valószínűsíthető hogy tudja mit akar!
2018. jún. 23. 00:37
 17/29 anonim ***** válasza:
32%
Egy átlagos hívő embernél is az lenne a természetes, hogy Istennek szenteli az életét. Nem kell ehhez apácának lenni, sőt. Házasságban, gyerekekkel is legalább annyira lehet valaki teljesen Isten szolgálja, ha nem jobban.
2018. jún. 23. 04:23
 18/29 anonim ***** válasza:
61%
Például add rá az áldásodat...
2018. jún. 23. 05:26
 19/29 anonim ***** válasza:
73%

Annyi idosen en is az akartam lenni

Vonzott a nyugodt kiszamithato csendes elet.

Aztan rajottem h nem nekem valo.

Szoval ha annyira akarja hajra. Probalja ki milyen novicianak lenni es ha tetszik aldasom ra.

2018. jún. 23. 07:37
 20/29 anonim ***** válasza:
40%

Legyen, engem nem érdekelne.

Őszintén? Inkább menjen apácának 20 évesen mint kövesse az egyik ismerős "példáját", aki még 27 évesen is a szülein élősködik, elköltözni esze ágában nincs tőlük.

2018. jún. 23. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!