Hogyan vetessük be anyámmal a nyugibogyóit?
Alapból egy makacs, csak én tudom jól, erőszakos jellem. Ezt tetézi, hogy mindenen kiakad, üvölt, csapkod, bömböl, hogy milyen hálátlanok vagyunk.
A mai napról példa:
1 órája apám hazaért, ő gépezik, anyám tv előtt. Anyám felnevet valamin, apám megkérdezi, hogy "mi az?", erre magából kifordulva kiabál, hogy semmi, te hülye vén f...sz, hogy dögölnél már meg, mit szólsz bele a dolgaimba, takarodj innen stb.
Én diákmunkázok és inkább kóborolok utána a városban, mintsem hazajöjjek. Ma például nekem vágta a teli tányéromat, mert nem látta, hogy van mellette uborka és kiakadt erre. Mert ő nem ezért vette, milyen elkényeztetett vagyok blablabla
Apám meg horgászni jár, meg is lepődtem rajta, hogy ma nem későeste jött haza. Az a gond, hogy ez még jobban bosszantja őt, mert nincs kihez szólnia, de normálisan szólni meg nem tud. Vagy sértődötten csendben csapkod vagy kiabál.
Az orvos adott neki gyógyszert, 3 hónapig szedte (addig csak napi 2-3 enyhébb vita volt), de most "visszatért", mert nincs neki semmi baja, nem kell gyógyszer.
Gondoltam arra, hogy belecsempészem a kajájába, de nem hiszem, hogy működne.
Felvettem videóra 1 napi őrjöngését, erre hangosan bőgött, hogy mit csúfolom ki, majd én is ilyen leszek ennyi idősen ééés megint elkezdett kiabálni.
Apám nem szól bele, ha nagyon besokall, akkor elmegy itthonról vagy lekever pár pofont neki. Innentől kezdve meg az én szobámban van 1 hétig és mindenbe beleköt.
Illetve ha valakinek pszichéd problémája van, de itt tuti, hogy apád viselkedése miatt van ez, akkor inkább mellé kellen állni, nem a titokban begyógyszerezésén törnia fejed.
Ez a legaljasabb tett, amit ber ellen el lehet követni ha csak nincs gyámság alatt, illetve közveszélyes. De kényszerbegyógyszerezést, csak bírósági végzéssel lehet.
Atya ég micsoda emberek vannak itt! A kérdező segíteni akar a családján, az édesanyján, erre ti rögtön hogy lépjen le!
Ha probléma van akkor el kell menekülni? Nektek tényleg ez a legjobb megoldás?!
A kérdező nem azért akarja "begyógyszerezni" az anyját mert megrögzött bűnöző, hanem tudja hogy ha beveszi akkor nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb tehát segít rajta!
Egyébként ha az nem opció hogy leültök beszélni valószínű én is a háziorvosnál kezdenék. De a rendőri segítségkérés sem hülye ötlet!
Az apja felpofozza a nőt!!!!!!!
Illetve 90 %, hogy csalja
Apuka mellett szólok... az én apám.türelmes, ledbes flrfi, nagyon ritkán akad ki, lezet senkire nem emel, inkább elmegy horgászni, ga már fxa kivan.
Mostohaanyám viszont akár a kérdezö anyja, örjöng, duzzog, kiabál, csapkod, üvölt az aojávsl is
Apjával is, mindenkivel.
Nem, "ö nem beteg"... ja egy fenét nem, idegbajos pitsa, aki ha már valami mást mondasz, mint ö hallani akar már ordít.
Menekülj, kérdezö, segiteni csak azon lehet aki hagyja.
Anyád NEM hagyja, és megértem, hogy apádnak is a farka kivan már vele.
Bár nem.ütni kéne meg mártírodni, hanem elválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!