Mi a véleményetek ha egy 4 éves kisfiú bántja az állatokat?
ma 21:45
Simán beledöglöttek a belső sérülésekbe amit a kölyök okozott, szép lassú kínhalál.
Nekem az az undorító, ha valaki mást se csinál, csak a szomszédot lesi, más meg egy négyéves gyereket pofozna fel. Az külön röhej, hogy egyeseknek röntgenszemük és szupererejük van, hogy neten keresztül diagnosztizálnak még képen sem látott állatokat.:D
További jó fröcsögést.
Az a véleményem, hogy tegye össze a két kezét, hogy nem én vagyok a szomszédja, különben már rég megöltem volna puszta kézzel.
Most kéne még egy akkora pofont lezavarni, hogy a fal adja a másikat. Ha kell, akkor vadidegenektől, mert úgy látszik, senki nem neveli.
Az öreglányt meg ugyanúgy megnyúzatnám, ahogy az a "tündéri kisonoka" a macskákkal tette, a kölök szeme láttára, leszíjazva, kifeszített szemhéjjal, mint a Mechanikus Narancsban a főszereplőt.
Nincs a közelben valami állatvédő szervezet? Macskamentők? Mentsvár? Valami más? Azoknak be lehetne mószerolni a nyanyát, kisunokástól együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!