Melyik szülőtökkel jöttök ki jobban? Miért? Hány évesek, és milyen neműek vagytok?
Mindkettővel egyformán nagyon jól kijövök. Apukám az akivel bárhová elmegyünk, elszórakozunk, de anyukám az akivel bármit meg tudok beszélni (bár apukámmal is), ő a gondoskodó :)
16/L vagyok
Anyám közelebb áll hozzám, mivel ő nevelt fel, de nagyon sok köztünk a konfliktus.
Apámmal sosem éltem együtt, jóval semlegesebb a viszony, és agyilag nem sikerült neki felnőni...
29N
apámmal, mert a szüleim szétmentek és jelenleg is vele élek. mindketten éljük a saját kis életünket a házban, nem veszekszünk, viszont nem is beszélünk. nem igazán érdekli h mi van velem, kicsit talán teher is vagyok neki, de ezt nem nagyon mondja, mert mégis a gyereke vagyok.
anyám pedig irányításmániás, őt valóban érdekli h mi van velem, tényleg törődik velem, viszont ha elmegyek hozzá 48 órán belül kiakad valamin, de úgy h elkezd kiabálni, majd bőgni. régen még én is beleálltam a veszekedésbe, mostmár csak hallgatok, de nagyon utálom mikor így felpörgeti magát, engem is teljesen tönkretesz és ezért már nemigen tartom vele a kapcsolatot.
20/l
Anyukámmal. A szüleim elváltak, anyával élek, vele nagyon jó a kapcsolatom, bármit elmondhatnék neki, nagyon gondoskodó, lehet vele beszélgetni, nevetni.
Apámmal nem olyan szoros a kapcsolatom, mert sosem törődött velem igazán és sokszor zavar a viselkedése is.
16l
Apuval, mert jobban passzol egymáshoz a személyiségünk, egyébként anyámmal sincs semmi baj, de ő túl beszédes és túl gyorsan felkapja a vizet, ami sokszor konfliktust generál kettőnk között.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!