Apám állandóan a súlyommal "viccelődik", én vagyok a hibás, hogy kiakadtam?
Ha folyamatosan fogysz pufi, akkor mi a kérdés?
Mondd meg apádnak, hogy ne szekáljon mert heti 0,5 kg az ideális fogyás.
Ha hirtelen fogynál, azzal még bajt is csinálhatnál magadnak. Füled kettő, atyád szövegelése egyiken be, másikon ki.
A lányát ne keverje össze a mittudomén, hol látott szexideáljával.
Mondd meg neki, hogy ha sokat idegesít, akkor belőled ez azt váltja ki, hogy többet eszel!
Az egészségedre ügyelj mindenekelőtt! Aztán pedig élj úgy, ahogy te érzed jól magad a bőrödben. Ha pár kilóval több, akkor úgy, a lényeg az egészség.
Atyádnak, anyádnak pedig --csupa figyelmességből-- készíts nékik tetsző fotóalbumot, naptárat hasonló képekből...oszt csak leszoknak a szívatásodról. Neked kell magaddal megbékülni, az egészséges egyensúlyt fenntartanod.
Mi a cél? Atyád szerint nem vagy elég gebe valami címlapfotóhoz? Vagy miért csesztet?
Szrd la a hőzöngését, nem kell, hogy egy testképzavaros, zörgő csontú félhullával több támolyogjon az utcán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!