Apám állandóan a súlyommal "viccelődik", én vagyok a hibás, hogy kiakadtam?
Az apád ne viccelődjön, hanem cselekedjen.
Apád helyében azonnal kidobnám otthonról az összes édességet, cukros üdítőt, péksüteményt, stb. és mostantól párolt zöldség lenne sovány csirkehússal, amíg le nem fogysz. Közben pedig minden este futás.
Ennyike. Cselekedni kell, nem dumálni.
“Apád helyében azonnal kidobnám otthonról az összes édességet, cukros üdítőt, péksüteményt, stb. és mostantól párolt zöldség lenne sovány csirkehússal, amíg le nem fogysz. Közben pedig minden este futás.“
Ne haragudj, de két kérdésem van.
1 Miért nyámmogjon az egész család minden nap unalmas párolt zöldség-sovány csirke kombót, mikor nekik nincs is szükségük fogyásra? Vagy titokban egyenek a többiek? Vagy ezt hogy?
2 Hogy veszel rá valakit a napi futásra, ha ő nem akarja? Van elhízott családtagom, állandóan alkudozik, aztán ellógja. Egyszerűen aki nem akar megmoccanni, annak te mondhatsz bármit, hívhatod magaddal bárhova, leszarja.
Hidd el, el lehet jutni odáig, hogy már nézni sem bírod, amint őtunyasága megint édes, vagy zsíros vackokat eszik. És akkor szólsz, hogy Szivem, ezt nem kellene. És akkor Szivem megsértődik. Nem lehet egy kövér emberrel mit kezdeni, amíg ő nem akar tenni semmit.
Normál testalkatú embereknek se lesz semmi baja a párolt zöldség - sovány csirke kombinációtól.
Ja hogy unalmas? Miért gyárban szalag mellett dolgozni nem unalmas? Vagy villamost vezetni? Dehogynem! Unalmas, de ennyi áldozatot meg kell hozni egy családtagért.
Az bunkóság, hogy vízilónak hív, stb.
De abban igaza van, hogy rád szól, ha te magadtól nem tudod, hol a határ. Nyilván nem véletlenül híztál el.
Egyél kevesebbet.
Tök mindegy, hogy kövér-e vagy nem, mert ennyi erővel bárkit lehet csúfolni.
"Mi van szemölcsös? Ma nem akadt be semmibe? Veled, X lábú? Csoda, hogy időben idekacsáztál. Hát te kis alkesz nyomi? Ma is borocskázol, nem bírod ki, mi?"
Mi lenne, ha a getziség soha nem lenne jogos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!