Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit mondhatnék? Nem engedik meg.

Mit mondhatnék? Nem engedik meg.

Figyelt kérdés

Diákmunkákat keresek és a szüleim azt szeretnék ha a faluba jönnék söprögetni az utcát havi 40 ezerért.

Én Budapestre szeretnék menni a mekibe vagy valahová ,ott sokkal többet fizetnek.

De nem akarnak elengedni mert messze van(nincs is)meg csak úgy azt mondják jó lesz nekem itthon is.De magántanárhoz szeretnék járni ,hogy felvegyenek az egyetemre amelyikre szeretnék járni.Ők nem fogják nekem fizetni ezért kell nekem egy jól fizető diákmunka.

Mivel győzhetném meg őket?

2018. jún. 8. 15:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Pesten nem fogsz megélni csupán egy mekis fizetésből, az fix. Ha meg a magántanár is gondot okoz, sajnos nem valószínű, hogy tudnának támogatni anyagilag a szüleid.

Ha bejárni akarsz Pestre, akkor pedig mérlegelni kell, hogy időben megéri-e.

2018. jún. 8. 18:01
 12/17 A kérdező kommentje:

A meki nincsen messze a sulimtól vonattal 15 perc pest 25 perc.

Nem tudom honnan vettétek ,hogy pesten szeretnék lakni,ez nem igaz.Csak oda menni diákmunkára ami minimum heti 16 óra az utazás 185ft oda.16 éves vagyok és magántanár azért kell ,hogy letudjak érettségizni kémiából,a kisérletekhez.

Ha bekerülök egyetemre akkor is kollégiumban laknák ami nem drága.

(Kell pénz a macskáimra is szeretném őket ki ivartalanítatni,a szüleim nem akarják mert minek hogy utána elüsse egy kocsi a hozzá állásuk,a kutyákat ők vállalták)

2018. jún. 8. 18:34
 13/17 anonim ***** válasza:
50%

Onnan vettük, hogy az égvilágon semmi konkrét tervvel nem álltál elő, csak egy dacos "nincs is" hozzáállással.

Dicséretes egyébként, hogy ilyen szorgalmas vagy, de ha a szüleid nem engednek, akkor sajnos mi nem nagyon győzhetjük meg őket. Mivel nem látunk bele a teljes szituációba, így lehet, hogy tényleg nem érné meg neked az a munka. Utánanéztél a pontos fizetésnek (egy 16 éves diák nem fog annyit kapni, mint egy teljes munkaidős felnőtt)? Ebből vond majd le az utazási költségeket is+azt a pénzt, amit Pesten belül elköltenél pl arra, hogy egyél napközben. Lehet, hogy nem fogsz jobban kijönni, mintha a faluban maradnál sepregetni. Ami egyébként így első hallásra sokkal kellemesebben hangzik, mint egy baromi meleg konyhában talpalni órákig és krumplit sütni+még hajtják is az embert, a bunkó, türelmetlenkedő vevőkről nem is beszélve.

2018. jún. 8. 18:58
 14/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok, velem is ugyanaz! Ma el akartam menni elret szedni, amit imádok, illetve kaptak ajándékba is haza, de nem engedtek.

Vagy már 18 éves??? Akkor menj oda, ahova akarsz! Csal nem ver meg, mint az enyém!

Nagyon dícséretes, hogy így tudod mit akarsz és tenni is akarsz érte! A cicáidért meg külön dícséret. Az én 2 hetes nőstény kiscicámat inkább megölték, mert idefiaz, hiába mondtam, hogy féléves korára ivartalanítva lesz...

Tipikus buta, önző, tulajdonának tekintő szülők, mint az enyémek!

De nem értik meg, legaláb amelyik normális, hogy ne ők válasszanak, nem nekik kell kibírni ott? Esetleg tesó, rokon??? De mondom, ha hasonló mentalitásuak, mint az enyémek akkor hiába...

2018. jún. 8. 19:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Unixnál voltam csepelen.

Es igen 3000ft/h hetvegen

2018. jún. 9. 10:46
 16/17 A kérdező kommentje:
1000-1500ft óránként és napi 4-8 órát kellene dolgoznom és ingyenes étkezést is biztosítanak.De ha nem is a meki akkor is van pesten játékboltba segítő stb.
2018. jún. 9. 16:04
 17/17 anonim ***** válasza:
16: Tökjókat találsz, amiket írsz, jó fizetésnek számítanak. Amit nem tudsz elvégezni, elmondod itt, hogy más tudjon jelentkezni?
2018. jún. 9. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!