Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kezd a 20 éves fiam egy...

Miért kezd a 20 éves fiam egy 29 éves nővel?

Figyelt kérdés

Voltak már barátnői,fiatal lányok,de most egy 29 éves nővel randizgat és úgy tűnik teljesen odáig van érte.Kicsit kutakodtam a nő már egyszer elvált,de a fiamat ez sem zavarja.

Szerintetek mivel lehetne hatni rá?

2018. jún. 2. 21:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%

Nekem lányom van, de nem kutakodtam sosem, mindig a saját kárán tanult. Mindig hosszabb kapcsolatai voltak, mégsem szóltam bele, pedig előre tudtam - elmondásai alapján -, hogy nem lesz jó vége. Nem is lett. Ez nem is számít, a lényeg, amit írni akarok:

Örülj, hogy nincs gyereke, és az sem kizárt, hogy teljesen normális a nő, előre nem ítélkezz.

Ha a fiadnak ez kell, ne szólj bele, mert ha elszáll a rózsaszín köd, akkor előbb-utóbb magától is rá fog jönni, ha nem jól választott.

A 9 év korkülönbség egyébként meg csak most tűnik soknak. Ha 60 éves lesz a fiad, a nő 69 (csak egy random példa), akkor már hol fog számítani?

Hagyd őket, az élet mindig mindet megold. Vagy negatív, vagy pozitív irányba.

Írhatnál róla, mióta vannak együtt, és mit mond a fiad... Ne zárd ki, hogy csak azért a nőben-lányban van a hiba, mert egyszer már házas volt. Próbáld megismerni először is.

Az sem kizárt, hogy kellemesen csalódsz benne.

2018. jún. 2. 22:06
 12/29 anonim ***** válasza:
97%
Semmivel ne próbálj rá hatni. Felnőtt férfi, majd ő eldönti, mi a jó neki.
2018. jún. 2. 22:08
 13/29 anonim ***** válasza:
29%
A fiacskád tanulni akar...
2018. jún. 2. 22:11
 14/29 anonim ***** válasza:
95%
Kíváncsi, érettebb a nő, mivel már volt fiatalabb lányokkal ezért most idősebbel is ki akarja próbálni ebben szerintem semmi baj nincs legalább több tapasztalata lesz és ki tudja felelősség teljesebb lesz örülj neki hogy boldog támogasd lehet hogy nem fog sokáig ez a kapcsolat tartani de lehet az is hogy örökké fog, fogadd el, mást úgy sem tehetsz mivel már nem kisfiú, nem tilthatod meg a dolgokat neki.
2018. jún. 2. 22:28
 15/29 anonim ***** válasza:
56%
Hát a kérdés fordítva is érdekes, mit kezd egy 29 éves nő egy 20 éves férfival? Szerintem nem fog sokáig tartani
2018. jún. 2. 22:30
 16/29 anonim ***** válasza:
55%
Előző vagyok ismerek én is olyan embert hogy a fiú 19 éves a lány pedig 27 és már 2 éve együtt vannak szeretik is egymást és a kapcsolatuk is jól működik.
2018. jún. 2. 22:31
 17/29 anonim ***** válasza:
56%
Mi a bánat közöd van ahhoz, hogy a 20 éves kisfiúcska kit farkal???? Majd 15 év múlva, amikor már esetleg fel-felmerülget benne a gondolat, hogy nősülni kéne, gyerek stb. majd akkor legyél kíváncsi, hogy ki a párja. Bár közöd akkor se lesz hozzá, mert felnőtt, azt választ, akit akar. Az meg miért kellene hogy zavarja, h a nő elvált???? Falusi paraszt nyomi vagy, aki inkább leél egy életet egy büdös alkesszal, csak "jajj nem válhatok el nehogy szájára vegyen a falu"? Irtani kéne a fajtádat!
2018. jún. 2. 22:34
 18/29 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem se szólj bele elfogod marni magad mellől azt akit a legjobban szeretsz az életedben a gyermekedet! Az élete az ő kezében van nem a Tiedben! 20 éves nem gyerek kár eltudja dönteni mi a jó neki! Az ember próbáljon mindig ilyenkor arra gondolni én is voltam 20 éves nem türtem volna ha a szüleim gátoltak volna a döntéseimben! Ne tegyél rosszat vele hogy bele szólsz és magaddal se mert a vége az lesz hogy saját magad ellen fogod fordítani őt! Értsd meg ez nem a Te életed sorsod!
2018. jún. 2. 22:42
 19/29 anonim ***** válasza:
96%

Semmi közöd hozzá,milyen barátnőt választ magának a felnőtt fiad .

Én imádom anyámat,de biztos ,hogy rendesen kiosztanám ha kutakodna ..mit képzelsz magadról?

2018. jún. 2. 22:44
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
"Kicsit kutakodtam a nő mar egyszer elvalt, de a fiamat ez sem zavarja." Viszont ha megtudja, hogy "kutakodsz", az alighanem nagyon zavarni fogja...
2018. jún. 3. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!