Miért kezd a 20 éves fiam egy 29 éves nővel?
Voltak már barátnői,fiatal lányok,de most egy 29 éves nővel randizgat és úgy tűnik teljesen odáig van érte.Kicsit kutakodtam a nő már egyszer elvált,de a fiamat ez sem zavarja.
Szerintetek mivel lehetne hatni rá?
Nekem lányom van, de nem kutakodtam sosem, mindig a saját kárán tanult. Mindig hosszabb kapcsolatai voltak, mégsem szóltam bele, pedig előre tudtam - elmondásai alapján -, hogy nem lesz jó vége. Nem is lett. Ez nem is számít, a lényeg, amit írni akarok:
Örülj, hogy nincs gyereke, és az sem kizárt, hogy teljesen normális a nő, előre nem ítélkezz.
Ha a fiadnak ez kell, ne szólj bele, mert ha elszáll a rózsaszín köd, akkor előbb-utóbb magától is rá fog jönni, ha nem jól választott.
A 9 év korkülönbség egyébként meg csak most tűnik soknak. Ha 60 éves lesz a fiad, a nő 69 (csak egy random példa), akkor már hol fog számítani?
Hagyd őket, az élet mindig mindet megold. Vagy negatív, vagy pozitív irányba.
Írhatnál róla, mióta vannak együtt, és mit mond a fiad... Ne zárd ki, hogy csak azért a nőben-lányban van a hiba, mert egyszer már házas volt. Próbáld megismerni először is.
Az sem kizárt, hogy kellemesen csalódsz benne.
Semmi közöd hozzá,milyen barátnőt választ magának a felnőtt fiad .
Én imádom anyámat,de biztos ,hogy rendesen kiosztanám ha kutakodna ..mit képzelsz magadról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!