Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mérgező szülőktől meg lehet...

Mérgező szülőktől meg lehet valahogyan szabadulni?

Figyelt kérdés

Már elmúltam 18,de még mindig azt csinálják velem, amit akarnak.

Minden esetben ők jönnek ki győztesnek.

2018. jún. 2. 17:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Simán. Fogod a cuccod, elköltözöl és eltartod magad, mert gondolom ilyen szülőknek a pénze se kell neked igaz?
2018. jún. 4. 15:40
 12/15 anonim ***** válasza:

#10 és #11,ti mekkora primitív patkányok vagytok,de komolyan...

Könnyű az áldozatot hibáztatni,meg azt a lózungot mantrázni,hogy "jaj biztos azé me hagyod". Ez tipikus magyar specialitás.

2018. jún. 10. 00:51
 13/15 anonim ***** válasza:
#12, de ha egyszer így van! Mondom ezt én, aki szintén mérgező szülők alatt nőttem fel. Ha elmúltál 18, kezedbe veheted a sorsod, és ők maximum kussolhatnak, ha szépen kérik. De ha meg sem próbálod, akkor ki fog segíteni?
2018. jún. 10. 03:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Könnyű az áldozatot hibáztatni,meg azt a lózungot mantrázni,hogy "jaj biztos azé me hagyod". Ez tipikus magyar specialitás.

El is lehet ám húzni otthonról ha olyan rossz. Vagy a pénzük az azért kell?

2018. jún. 10. 12:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Hagyjatok békén,mert a testi épségetek sínyli meg!
2018. jún. 10. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!