Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyermektartás megállapitása?

Gyermektartás megállapitása?

Figyelt kérdés

Ha a feleségem nyaron adja be a keresetett és nekem pont most csökkentik a bérem 6 órás minimálbérre. Legkorábban ősszel lesz belöle tárgyalás így az utolsó 6 havi bérem alapján állapitják meg a gyt összegét?? A lakást felértékeltettük külön-külön is és nem sok külömbség lett, így a magasabb összeg 50%át kifizetem neki (ebbe bele ment) az autókat eladtam. A közös kölcsönöket kifizettem belöle a többit elfeleztem (ez már nem tetszett neki, állitólag nem tudott a kölcsönökről amit a családomtól kaptunk de hát papírom van róla ami a bíróságon is megállja a helyét!

Én próbáltam megegyezni vele havi 25 ezerben 1 gyerekünk van, de azt kevésnek találta.

2018. máj. 28. 22:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
45%

Sajnállak. :( A hosszú szöveges voltam.

Tehát akkor most körülötted szorul a hurok.

Nálunk a kedves apuka van most tudod,a trónon,anya meg a gyerek kiűzve.

Hallod,nem nőtt púp a hátadon miatta?Eléggé meggyötörtnek tűnsz az írásod alapján.

Na,számoljunk együtt. Adsz 25-öt,lesz neked 65.

5-ször 65 az 325. A feleséged talált munkát,mondjuk 100-150-ért. A férfinek is ennyi a bére,vagy több.

Ezt vezesd le szépen a feleségednek,ha kibogoztad így éjszaka,vagy holnap.

Véglegesítek:neked maradna akkor 65,nekik 325,mert 150+150+25,tudod.

Most 5000-10000 forinton reklamálna,ha nem úgy jönne ki a bérük az új pasijával? Könyörgöm.

2018. máj. 28. 22:46
 12/30 anonim ***** válasza:
58%

Bocsi,nem olvastam a szüleid 60-ját a gyerekeknek.

Akkor meg végképp befoghatná a száját.Annyiból már kijönnek,ráadásul ott vannak a feleséged és a pasija szülei is vészhelyzet esetén,ne vicceljen már.

2018. máj. 28. 22:52
 13/30 A kérdező kommentje:

A szüleim az ovinak utalnak a kezébe nem adnak pénzt, és a ruhákat is akkor vesszük ha velünk van a pici.

Nem tudom, hogy a ffi dolgozik-e egyáltalán.

2018. máj. 28. 23:00
 14/30 anonim ***** válasza:
67%

Akkor is:ő nekik van biztosabban meg az a szülői háttér,harmincnál többet ne adj.

A saját gyereked után fizetsz,akit még pluszban ellát majd egy másik család,habár nem éppen ez a hivatalos formája és megfogalmazása ennek.

Eléggé elvakult ez a nő,értem,hogy biztosítani akarja a te kinyöszörgött pénzedből a gyereketek jövőjét,különben a "mocskos férjet elpletykázom mindenkinek",de tartóztasd meg magad.

Megadsz annyit,amennyit a bíróság megítél,ha húsznál kevesebbet,odacsapsz még hozzá egy tízest bónuszba,és röpítheted a nejed.

Még jó,hogy ezt nem ő határozza meg,mert ha rajta múlna,mehetnél vissza a szüleidhez.

Hidd el,figyelembe lesz véve,hogy minimálbéres vagy.

2018. máj. 28. 23:11
 15/30 anonim ***** válasza:
25%
Ilyen állapotra minek kell gyereket vállalni,és nyakamat a rozsdás szög alá h itt anyukát nem a gyerek jövöre foglalkoztatja elsősorban,különben nem az lenne a szitu h a kezébe nem ad pénzt apuka családja...
2018. máj. 28. 23:22
 16/30 anonim ***** válasza:
20%

#15 Lehet,hogy ha nem tenné,akkor megutálnák a szülei.

Mert hát ők is adják a pénzt valahogyan az unokára,akkor már legyen gáláns az apa,és adjon csak a gyerekére... Vagy csak simán nem akar olyan elvált apa lenni,mint a többség.

Nehéz helyzetben vagy,minimálbéred mellett még ott akadékoskodik az asszony a nyakadon,ott futnék el a világból.

2018. máj. 28. 23:29
 17/30 anonim ***** válasza:
83%

"olvassatok már a t9öbbit is. kapott más pénzt a család ezen a 25 ezren felül."

Az a kozos ingatlan eladasa volt, a masik fele a kerdezoe.

A nagymama segitsege nem jogi kategoria, nem szamit a gyt-be.

2018. máj. 29. 01:29
 18/30 anonim ***** válasza:
46%

Bakker.. Itt a nőt szidják, holott arról szól a kérdés hogy a kedves apuka nem óhajra a gyerekének a törvényes gyerektartást megadni-és azzal takarózik hogy dolgozó ember létére a nagyszülők támogatják az unokát. Az szívük joga, ettől függetlenül a szülők EGYENLŐ MÉRTÉKBEN kellne hogy fedezzék a gyermek szükségleteit.

Ami itt még akkor sem áll fent ha nem nézzük a természetbeni gondoskodást az anya részéről- vagyis a napi szintű munkát - főzést, mosást , nevelési dolgokat, gondoskodást, amivel több plusz teher jut a nőre. És már megint az ócska duma hogy a nő magára költi a gyerektartást... Emberek, ha a gyerek busszal jár be, apucinak ugye illene fizetni a bérlet felét-elvileg- Ami marad, még a kicsi kajájának FELÉT sem fedezi, és akkor hol vannak az iskolai cuccok, a mosó, és tisztálkodószerek, az esetleges gyógyszerek , olyanokról mint szakkör, sportolási lehetőség ára, a gyerek hobbijának költségei, esetleg ruha, esetleg egy telefonfeltöltés, ne adj isten internetköltség nem is merült fel... Majd pont magára jut abból a rongyos huszonötezer forintból az anyának. Na de tekintsünk el az iskolai dolgoktól, mert pár hónapig iskolaszünet van - bár ez igazából tök mindegy- Ha nem üres kenyéren tartja a szülő a gyereket, hanem minimálisan normális kaján, és néha gyümölcs, zöldség, esetlen hús is jutna a gyereknek - ne adj isten fagyi vagy üdítő ebben a kiba.szott melegben,- a kajára sem elég... Arról meg ne is álmodjon az anyuka hogy egy-egy nem iskolai könyv, vagy strandolás jusson apuka támogatásával a gyereknek... Mert ugye akkor egyből jön a hőbörgés hogy a cemende biztos nem a gyerekre fordította a pénzt.

2018. máj. 29. 03:36
 19/30 anonim ***** válasza:
37%
Ja, hogy óvodás a gyerek, ott is vannak költségek, de azt SEM a nagyszülőknek kellne állni, hanem az apának. És egy ekkora gyereknél sűrűbben jön elő a ruha-cipő vásárlás mint egy iskolásnál.betegségek is sűrűbben jöhetnek elő. Az óvoda sem olcsó dolog
2018. máj. 29. 03:38
 20/30 anonim ***** válasza:
42%

Persze... tudta nélkül kaptatok milliós kölcsönt a szüleidtől, amit visszafizettél, és 6 órás minimálbérből élsz meg.

Ezt ugye tudod, hogy a bíróság se fogja elhinni?

Apuka: tessék tudomásul venni, hogy a gyerektartást nem azért kell fizetni, hogy jól kib.asszon veled az asszony, és ha nem fizeted, akkor se vele fogsz kitolni.

Ezt a lépést, hogy havi 20 ezret dobsz a kölyködnek, bizony fel kell vállalnod a kölyök előtt is!

Mit fogsz mondani?

"Édes fiam, nem érdekel, ha nincs mit enned, és turkálóból van a ruhád, mert utálom anyádat, ezért rajtad keresztül bosszút álltam. Jól esett."

Aztán apuka vonyít, hogy ellene nevelik a gyereket, azért utálja...

2018. máj. 29. 04:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!