Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Két hónap múlva 15 éves...

Két hónap múlva 15 éves leszek és anyámék nem engedik, hogy legyen barátom, majd ha betöltöm a 17-et. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon unom már ezt, hogy mondják, hogy ráérek, meg hogy majd 17 évesen. De eléggé tudhatnák, hogy én addig nem fogok várni. Hogyan mondjam majd el nekik, hogy van barátom? (Most még nincs) vagy ne is mondjam el nekik?
2018. máj. 18. 18:38
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
25%

#19 vagyok. #21 szerintem félre értettél. A làny esetére mondtam, hogy a szülőnek nem a védekezésről kellene beszélnie meg nektek sem. Szerintem ennek később kell megtörténnie, mivel ilyen korban nem érettek a szexre.

Ám újfent gratulálok. Le van pontozva minden jó válasz. Hová jutunk így...

2018. máj. 19. 23:06
 32/35 anonim ***** válasza:
71%
A jó (valóságos) válasz az, hogy a szexuális életéről 14 éves kor felett mindenki ÖNMAGA dönt. Ha a szülő ez előtt(!) nem beszélt vele a védekezés fontosságáról, lehetőségeiről, akkor probléma esetén csak és kizárólag önmagát okolhatja.
2018. máj. 19. 23:21
 33/35 anonim ***** válasza:
36%

Ja értem, tehát attól lesz normális egy szülő, ha asszisztál ahhoz, hogy a 14-15 évesen kislánya pasikázzon és kedve szerint dugjon, akivel csak akar??! Világos, aki ezt nem engedi, az máris nem normális, sőt egyenesen szar-szemét szülő...

Ki mondta, hogy a kötelességet pakolja csak a gyerekre...? És mi az, hogy a jogait megtagadja?!! Pofam leszakad, találjuk már ki, hogy egy kis pisisnek joga van pasizni és dugni és ebbe a szülőnek az égvilágon semmi beleszólása, mert hát alapvető joga egy 15 éves gyereknek, aki nagylanynak hiszi magát, hogy ennyi idősen nyugodtan szexeljen. Hát hogyisne... És akkor csodálkoznak sokan, hogy a kislányukat felcsinálták, hisz az ők felelősségteljes gyerekük aztán fel lett világosítva a védekezésről, csak hát a fiú azt ígérte időbe kiveszi és társai.... Aha, sokan még felnőttként sem tudnak normálisan védekezni..!

Még is csak egy 15 éves gyerekről beszelunk, aki épp hogy elballagott, nehogy már az legyen a normális, hogy azt csinál, amit akar, mert neki ahhoz “joga” van. Joga van tanulni pl, na ahhoz tényleg van, nem pedig nagylányt játszani!! Azért van a szülő, hogy nevelje a gyereket, nem azért hogy asszisztaljon olyan dologhoz, amihez még éretlen és túl fiatal a gyereke! És igen persze, egy gyerek csak akkor lehet boldog, ha ezek meg vannak neki engedve már ennyi idősen, mi...? Érdekes hány olyan embert ismerek, akik 18-19 sőt 20 évesen vesztették el, mert normális nevelést kaptak, ahol a szülők felvilágosították a szexről egyéb dolgokról, de elmondták hogy ezekhez a dolgokhoz 14-15 évesen bőven fiatalok. És láss csodát egyikük sem utalta/utalja a szüleit azért, amiért nem engedték h 15 évesen fiúzzanak és alájuk fekudjenek. Meg hát a millió “terhes lehetek-e”, mit csináljak terhes vagyok kérdések, amik 14-15 évesektől jönnek is elég sokat elárulnak arról, hogy hogyan is vannak nevelve ezek a kislányok... Én szeretnék normális lányt nevelni a lányomból, nem pedig holmi kis r*ibancot, aki azt hiszi az ő joga a szexhez szent és sérthetetlen, aztán a végén fű fával összefekszik, mert miért ne, hisz anyám úgyis hagyja, sőt mosolyogva asszisztál hozzá, hisz milyen jófej anya már..

Inadom szeretem a lányom, mindent megteszek érte ami tőlem telik, de abban biztos nem fogok közreműködni, hogy 15 évesen pasizzon és szexeljen. Azt már nem, ezeket el fogom neki időben mondani, fel fogom világosítani és úgy fogom nevelni, hogy anélkül hogy ezekre külön felhívnám a figyelmét is tudni fogja, hogy ő ehhez még túlságosan fiatal!

Ja és szívből gratulálok annak, aki azt tanácsolta, hogy hazudjon a szüleinek!! Ez aztán igen, így kell normálisan gyereket nevelni, biztassuk csak hazugságra, mert az milyen jó már....

2018. máj. 19. 23:59
 34/35 anonim ***** válasza:
Ne aggodj neked is hazudni fog 15 16 évesen sőt 30 ason is,ha még akkor is a bugyijában fogsz turkálni.. :O
2018. máj. 23. 18:49
 35/35 anonim válasza:
A beleegyezési korhatár 14, szóval szerintem a te döntésednek kéne lenni
2018. jún. 29. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!