Anyukám tul konzervativ?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok,és anyukámmal nagyon jo a kapcsolatunk,megbeszélünk mindent. Azomban az öltözködésembe nem szeretem igazából ha beleszól,igaz ezt eddig nem is tette. Nemrég vagyis mult héten voltunk furdöruhát venni. A fehérnemü ami épp rajtam volt,elöl átlátszó volt,amit megszólt,hogy miért kel olyat felvennem. Nem értettem elöször areakciót,hiszen senki nem látja,mivel pasim nincs...De akkor is ellenezte...Azt mondta ,soha nem venne fel olyat,ami elöl teljesen átlátszó...nem érzem ugy,hogy ekkora baj lett volna...de ö eléggé érdekes hangulatba váltott2018. máj. 17. 23:22
11/13 anonim válasza:
Nem értem, hogy mi baja van. Az csak egy bugyi baczki... Nekem is van szebb, csinosabb, szexibb fehérneműm, amit használok is. Nincsen senkim, nem mutogatom senkinek stb., szóval lehet mondani, hogy akkor mégis mi a francnak vettem meg. A válasz egyszerű, azért mert tetszik és jól érzem magam benne. Ennyi. Anyukám is látja időnként a ruháimat, ha otthon mosok, és persze, nem minden tetszik neki, mert mások vagyunk, de soha nem tett ilyen jellegű megjegyzést. Már kisebb koromban sem szólt bele az öltözködésembe, most pedig már pláne nem... 19/L
12/13 anonim válasza:
Én 43 éves vagyok és nem értem miért ilyenek az anyukák mintha mi különbek lettünk volna vagy bármi.Ugyanúgy felvettünk minden szexi kacatot hogy baromi jól nézzünk ki és tetszünk a pasiknak. Nyugodtan vedd csak fel a ruhákat ami tetszik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!