Ti támogatnátok a fiatokat, ha 10 évvel idősebb barátnője lenne?
Szeretem a gyerekeimet, mindennél jobban.
A lányaim párválasztása sosem váltott ki belőlem negatív érzelmeket, nem tudom teljesen megmagyarázni, hogy ez most miért más és miért zavar...
De valamiért zavar, hogy a 24 éves fiam barátnője közel 10 évvel idősebb. Most 33.
Idősebb mindkettő nővérénél (26 és 29 évesek) és szerintem ez fura.
Sőt, még a nővérei párjainál is idősebb ez a nő...
Mivel pszichiáter (vagy lehet, hogy csak lesz, nem tudom, mindenesetre orvos), illetve a fiam még fiatal apának, így gondolom, ha ez komoly, akkor gyerekük sem valószínű hogy lesz.
Amúgy még nem találkoztam a nővel, de a facebookon láttam és valamiért nagyon nem szimpi.
Tudom, hogy nem az én dolgom, és zavar is a saját hozzáállásom, de nem tudok mit csinálni.
Szerintem az ekkora korkülönbség akkor sem normális, ha a lány a fiatalabb... De így.
Más anyák, szülők Ti mit gondoltok?
Szerintetek Ti hogyan élnétek meg ezt a helyzetet?
“valamiért zavar, hogy a 24 éves fiam barátnője közel 10 évvel idősebb. Most 33.
Idősebb mindkettő nővérénél (26 és 29 évesek) és szerintem ez fura.
Sőt, még a nővérei párjainál is idősebb ez a nő...”
De most akkor a 26 és 29 éves lányaid párjai nincsenek 33 évesek, tehát velük alig egykorú, épphogy nem fiatalabb fiúkkal járnak? De gondolom az nem zavar?! :D
Ha jól meg vannak és szeretik egymást akkor támogatnám a kapcsolatukat. Rengeteg sztorit hallani a korkülönbségről.
Nem neked kell eldöntened hogy a fiadnak mi a jó, hanem a fiadnak. Szerintem nyiss a leányzó felé. Legalább próbáld meg megismerni.
Anyukám 10 évvel volt idősebb az apámtól és már volt is gyereke, de még lett 2. Viszont a házasságuk tönkrement, mert a nagyanyám utálta anyukámat és bántotta a tesómat (akinek más az apja) pl karácsonykor mindenki kapott tőle ajándékot csak a tesóm (ekkor 7 éves) nem, és azt mondta, hogy "jaj rólad meg is feledkeztem". Anyukámra mindenhol panaszkodott pl a gyerek orvosunknak is, aki szintén egy 10 évvel idősebb nőt vett el :D
Végül elüldözte anyukámat a rengeteg szemétkedéssel.
Tudom, hogy ez nehéz ügy, csomó ideig én sem bírtam a sógoromat, de boldoggá teszi a tesómat és semmi más nem számít.
"ezzel a fiam értékes éveket veszít."
"az első barátnőjével is 4 évig volt és elég komoly volt."
Akkor az első barátnővel is értékes éveket veszített?
Ha vele (közel) egyidős lánnyal jön össze, az a kapcsolat is véget érhet.
szerintem egy anya másként érez a fiával, mint a lányával kapcsolatban. Mindenképp fura lenne a nője, akármilyen is volna.;)
Mért ne lenne biztosan gyerekük? Még a felénél sincs a termékeny éveinek.
Nem hiszem, hogy egy 24 éves férfi az szülei tanácsára szorulna. Nem biztos, hogy életük végéig együtt maradnak, és egy 33 éves nő még igazán jól muzsikál az ágyban is, ami egy 24 éves férfinak nem éppen rossz.
Szóval szerintem örülj neki, hogy jól érzi magát a csajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!