Miért ennyire életképtelenek a felnőttek?
(Tudom, hogy legyen mit kérdeznem/még egy hülye kérdéssel több :D)
Nem arról lenne szó, hogy miért nem költözik el, ha már huszonéves, mert nyilván nem mindenki teheti meg.
Olyan kérdésekről jutott ez a dolog eszembe, hogy pl. egy 20 éves illető kiírja kérdésbe, hogy hogyan mutassa be a párját a szüleinek, vagy "szerintetek elmehetek ide és oda?", vagy "hogyan mondjam el anyámnak, hogy...?". Témától légyszi ne térjünk el. :)
Mert agresszív, üvöltő idegbetegekké válnak, amint valami olyasmit teszel, ami számukra elfogadtatatlan.
Engem a kutyával zsarolnak, hogy elaltatják, ha elköltözöm (sajnos diák vagyok, így max 1 szobát tudnék fent tartani, aminél sehova se lehet vinni kutyát).
Szóval éppen én is azon töprengek, hogy hogyan közöljem velük, hogy holnap este nem jövök haza, mert egyik ismerősöm rám bízta a lakáskulcsait, amíg ő külföldön van és csak holnap este ér haza. Én meg este 10-kor már nem szívesen ülnék vonatra, főleg hogy holnap munka/suli ugyanúgy Budapesten, felesleges hazautazni.
Ha minden igaz, akkor lehet június közepére sikerül szereznem egy kutyabarát albérleti szobát, de még ez sem fix :(
“ismerek igen és attól hogy te nem ismersz még lehet. 10 milliós az ország nagy a szórás.
A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad.”
ööö... na most valaki más válaszolt arra gyámoltalanos a kérdésre a kérdező helyett, vagy a kérdező elfelejtett átjelentkezni a másik regjéről? És ha már tízévesen szurikátákat csapkodnak a földhöz brahiból a kölykök, a huszonévesek meg üvöltve tivornyáznak hétvégente, akkor tényleg elég hihetetlen hogy erre az oldalra tömörült a tízmilliós ország minden jó kislánya és jó kisfiúja. Népmesékben, szappanoperákban, pzichotrillerekben nincs annyi rossz sorsú gyermek, mint a Gyakori Kérdéseken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!