Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ennyire életképtelenek...

Miért ennyire életképtelenek a felnőttek?

Figyelt kérdés

(Tudom, hogy legyen mit kérdeznem/még egy hülye kérdéssel több :D)

Nem arról lenne szó, hogy miért nem költözik el, ha már huszonéves, mert nyilván nem mindenki teheti meg.

Olyan kérdésekről jutott ez a dolog eszembe, hogy pl. egy 20 éves illető kiírja kérdésbe, hogy hogyan mutassa be a párját a szüleinek, vagy "szerintetek elmehetek ide és oda?", vagy "hogyan mondjam el anyámnak, hogy...?". Témától légyszi ne térjünk el. :)

2018. máj. 16. 17:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%
Mert szigorúak a szüleik és elnyomják őket.
2018. máj. 16. 17:35
 2/15 anonim ***** válasza:
45%
Aki engedélyt kér 18 felett h elmehessen fagyizni v moziba,az számomra kiskoru,lehet 30 is.. Az meg h nem viszi haza a párját,meg retteg attól h mutassa be,az még keményebb háttére utal.. Sokan 8 év alatt se viszik haza a párjukat,mert olyan a légkör és szégyenlik,v le lennének tolva h mit művelnek papir nélkül..
2018. máj. 16. 17:46
 3/15 anonim ***** válasza:
66%

Mert agresszív, üvöltő idegbetegekké válnak, amint valami olyasmit teszel, ami számukra elfogadtatatlan.

Engem a kutyával zsarolnak, hogy elaltatják, ha elköltözöm (sajnos diák vagyok, így max 1 szobát tudnék fent tartani, aminél sehova se lehet vinni kutyát).

Szóval éppen én is azon töprengek, hogy hogyan közöljem velük, hogy holnap este nem jövök haza, mert egyik ismerősöm rám bízta a lakáskulcsait, amíg ő külföldön van és csak holnap este ér haza. Én meg este 10-kor már nem szívesen ülnék vonatra, főleg hogy holnap munka/suli ugyanúgy Budapesten, felesleges hazautazni.

Ha minden igaz, akkor lehet június közepére sikerül szereznem egy kutyabarát albérleti szobát, de még ez sem fix :(

4/15 anonim ***** válasza:
72%
A nagy része kitalált, mennie kell az oldalnak a reklámok miatt. Tettem is, válaszoltam is, mindig kitörlik. Ez csak megerősít abban amit gondolok erről az egészről.
 5/15 anonim ***** válasza:
75%
Azért van ez, mert a magyar nevelési etalon az, hogy a gyereket elnyomjuk, megfélemlítjük, minden szarért büntetjük. Nemcsak a szülők, az iskolák, az ún. "pedagógusok" és mások is kizárólag ezt tartják ildomosnak. A gyerek értse meg, hogy ő nem ember, neki bizonyos érzelmek, gondolatok tiltva vannak, személyisége nem lehet, kizárólag vigyázzállásban és kettes sorban létezhet. Kivéve, ha családi fénykép készül, mert akkor übercukinak kell lenni. Persze, hogy önállótlanok szerencsétlenek, mert bármilyen önálló próbálkozásuk az idősebbek hisztérikus őrjöngését váltja ki, nemritkán súlyos büntetéssel.
2018. máj. 16. 18:01
 6/15 anonim ***** válasza:
79%
Komolyan hagyjátok már az itteni kérdéseket, a háromnegyede kitalált sztori. Te ismersz gyámoltalan huszonévest? Én nem, a fele nagypofájú, a másik fele sunyiban csinálja amit akar. Csak ezen az oldalon ütnek-vernek, tagadnak ki, éheztetnek és kínoznak mindenkit, ha engedélyt kér kimozdulni, randizni, vagy fogorvoshoz menni. Nevetséges, ha ebből indulsz ki.
2018. máj. 16. 18:59
 7/15 anonim ***** válasza:
53%
ismerek igen és attól hogy te nem ismersz még lehet. 10 milliós az ország nagy a szórás.
2018. máj. 16. 19:05
 8/15 anonim ***** válasza:
34%
Ütés verés bőven hihető. Sosk szülő elég agresszív.
2018. máj. 16. 19:05
 9/15 anonim ***** válasza:
83%

“ismerek igen és attól hogy te nem ismersz még lehet. 10 milliós az ország nagy a szórás.

A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad.”

ööö... na most valaki más válaszolt arra gyámoltalanos a kérdésre a kérdező helyett, vagy a kérdező elfelejtett átjelentkezni a másik regjéről? És ha már tízévesen szurikátákat csapkodnak a földhöz brahiból a kölykök, a huszonévesek meg üvöltve tivornyáznak hétvégente, akkor tényleg elég hihetetlen hogy erre az oldalra tömörült a tízmilliós ország minden jó kislánya és jó kisfiúja. Népmesékben, szappanoperákban, pzichotrillerekben nincs annyi rossz sorsú gyermek, mint a Gyakori Kérdéseken.

2018. máj. 16. 19:11
 10/15 anonim ***** válasza:
74%
Ha valaki annyira fogyatékos, mint ahogy itt előadja, annak eszébe se jut a gyakori. Minek! Szerintetek ha rávágják hogy elmúlt 18, költözz el, akkor összecsomagol? A nagy lópikulát. 63 éves vagyok, akvarista témában kezdtem itt nézelődni, mert minden kérdést korábban feltett már valaki. Előtte nem is tudtam erről az egészről lehet jobb is. Ti elhiszitek hogy 3 kérdés egymás után, 3 14évestől jön? Ütik, verik, kiabálnak vele, nem hagyják aludni, mindig azok a mocskos felnőttek!!! Aztán meg megy a lepontozósdi. Egy két kategóriát kivéve vicc az egész. Ezt akár hányszor leírom, törlik. Még a kérdést is. Gyanus, naggyon gyannus. Ahogy Süsü mondaná
2018. máj. 16. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!